in

“Aku pun terkejut” – Netizen Tak Kering Gusi Tengok Lembu Ini Terkejut Sampai Tergolek

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ada diantara kita yang senang terkejut. Kadang-kadang tu bunyi sikit je dah melompat. Ada gak yang relaks dan cool je kena prank walaupun dalam hati tengah panas lain macam.


Kali ni admin nak share pasal seekor lembu yang terkejut sampai tergolek lepas kena agah dengan seorang lelaki. Iye betul, lembut terkejut sampai tergolek. Tak percaya korang tengoklah video oleh @fendiylavini kat bawah ni.

 

Kesian kat lembu tu

Weh admin tengok kesian kat lembu tu. Terkejut sangat sampai bergolek kat simpang tu. Yang mamat tu pun pegi kejutkan lembu tu kenapa? Dah tak ada member nak buat prank kot.

Admin pun kesian gak tengok lembu tu jatuh. Dahsyat sangat sampai tergolek dibuatnya. Serius lawak weh.

Mungkin tengah berangan lah tu. Kalau tak berangan, mau disondolnya mamat yang kejutkan dia tu. Baru dia tahu sapa yang terkejut sapa yang lari.

Sapa yang selalu dapat tugas yang melibatkan lembu boleh guna idea ni utk raya korban nanti. Senang sikit nak tumbangkan lembu nanti.

 

Baca: “Nak keluar duit gak lah tu” – Netizen Berdekah Tengok Sekumpulan Lembu ‘Lepak’ Depan Bank

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.