“Aku bukan cari girlfriend for couple, I just cari yang boleh ringan-ringan dengan I…”

Amboi, bukan main cik adik sorang ni eh…

Selalunya orang gunakan Twitter ni untuk luah perasaan, share happiness atau gosip mak jemah ke apa kan? Tapi ada seorang lelaki ni, dia guna Twitter untuk cari awek cuma bukan untuk dijadikan kekasih. Macam mana tu?

Tweet dari mamat ni dapat perhatian ramai disebabkan statement berani mati yang dia buat dekat Twitter semalam.

Honestly aku nak cakap. Aku dekat sini bukan cari girlfriend for couple, I just cari fwb (friends with benefit) yang boleh ringan-ringan dengan I. Tu je.. PleaseI hope sangat-sangat jangan la sampai ada yang nak try hard loving me ke apa…”

Are You Serious Miss J GIF

Bukan setakat tu je, orang ramai bash and ‘menganjing’ mamat ni sebab dia siap letak beberapa syarat untuk mana-mana gadis yang TER-jatuh hati dekat dia. Katanya,

Follow my rules and you can be my girlfriend for couple.”

So, korang nak tahu ke apa rules adik ni untuk awek yang nak jatuh hati dengan dia tu?

Jangan nak kacau hidup I kalau I dah beralih ke my crush atau I dah kahwin dengan dia.”

Fikir la masak-masak sebelum nak try hard loving me okay… Tapi kalau nak friend with benefits, I on je…”

Sumber: Twitter

Netizen pun apa lagi, ramai yang duk kata mamat ni tengah khayal la, baru lepas amik ketum and macam-macam lagi. Tak lupa juga yang menganjing cakap dia ni ‘budak wechat’. Haha laju je korang nak bash budak wechat kan!

Sumber: Twitter

Tapi ada juga netizen yang dah agak mamat ni macam ‘something wrong’ sebab dia sendiri pernah share gambar ‘bebird’ dekat Twitter.

Sumber: Twitter

Admin rasa, budak ni saja nak attention, nak banyak RT kot? Apa korang rasa? Ada ke yang bakal jatuh hati dengan dia? Hurrmmm…

Baca: “Jaga elok-elok awek korang tu” – Mamat Ni Kena ‘Bash’ Dekat Twitter Sebab Konfiden Hensem

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!