“Ada muka melayu sikit” – Persoalan Terjawab, Ini Rupa Anak Rihana Oksana

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Rihana Oksana adalah nama yang sudah tidak asing lagi dalam kalangan rakyat Malaysia. Mana tidaknya, bekas model dari Russia ini berkahwin dengan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad ke-5, dimana perkahwinan mereka penuh dengan kontroversi.

Baru-baru ini, Rihana Oksana, menerusi akaun Instagram miliknya (@rihanapetra) ada memuat naik gambar anaknya yang sebelum ini menjadi tanda tanya semua orang. Kalau korang masih sangsi, cuba korang tengok gambar-gambar kat bawah ni dan nilai sendiri.

 

Comel

Selalu dengar orang cakap anak hasil kacukan ni comel, dan memang tidak dinafikan pun kecomelan dia kalau kita tengok gambar tadi tu. Okay, ketepikan sebentar kontroversi yang berlaku, cuba korang menikmati kecomelan baby tu. 

Komen macam ni admin approve. No hatred, just doakan yang terbaik untuk dua beranak ni. 

Kalau tengok muka memang ada iras-iras melayu. Tapi admin tak nak komen lebih, simpan dalam diri je, sebab kita tak tahu cerita sebenar. 

Boleh jadi gak baby tu pandai posing sebab ada darah model. Iyelah kan, mak dia siapa pulak? Ish admin geram betul tengok baby macam ni, comel sangat!

Wah semakin panas. Tapi admin pun rasa better buat ujian DNA untuk elak spekulasi dari mana-mana pihak. 

 

Baca: “Mukanya berwajah Asia” –  Bapa Biologi Anak Bakal Terjawab,  Rihana Oksana Fail Petisyen

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.