in

Wanita Share Kisah Cousin Kahwini Imam Kampung ‘Durjana’, Ditipu Berpuluh Ribu, Dipukul Termasuk Disebarkan Gambar Bogel Dan Video Seks.

Semoga kisah yang dikongsikan ini dapat jadi pengajaran kepada mereka diluar sana. Tiada tujuan untuk melabel golongan agamawan, ilmuan, ‘ustaz’ dan sebagainya, sebaliknya supaya kisah ini jadi pedoman rakyat Malaysia.

Identiti wanita ini terpaksa kami sorokkan, bagi tujuan keselamatan dan lain-lain.

 

“Dia buat fake fb account, add semua kawan2 my cousin and he posted her nudes, bitch she still your wife..”

Sumber : Twitter

 

“Diorang selalu gaduh dlm kereta, cermin kereta depan retak sejuta sebab ustaz tu hempuk kepala cousin aku..”

Sumber : Twitter

 

“Siap ada cakap ex husband cousin aku macam Ustaz Hamadi Drama Nur”

 

“Dia sebar no kat orang, sebar cerita apa tah…”

“Bab*nya dia sebar no hang ke?”

So korang nilaikan sendiri yer, bukan nak kata ‘ustaz’ tu semua jahat sebab ia terpulang kepada individu. 

Baca : Juita Ditangkap Kerana Rogol Ustaz Adam? Peguam Perjelas Tidak Pernah Dalam Sejarah Malaysia Wanita Ditahan Kerana Merogol