in

[VIDEO] Viral Pengawal Keselamatan Buat Aksi Tangan Jutsu Ala-Ala Naruto Waktu Tunggu Lift Terbuka

Cats 114

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Viral dekat Twitter bila ada satu video seorang pengawal keselamatan yang membuat aksi tangan jutsu macam dalam cerita anime Naruto waktu dia dalam lift.



Menerusi satu perkongsian video berdurasi 31 saat di Twitter yang dimuat naik oleh txtdariorangberseragam pada 24 April lalu, aksi lelaki tersebut sempat dirakam oleh kamera CCTV di dalam lift tersebut dan berjaya mendapat hampir 2 juta tontonan dengan lebih 50 ribu retweet dan hampir 100 ribu likes.

 

Tiba-tiba keluarkan ‘skill’

Video rakaman tersebut menunjukkan lelaki itu bersendirian dalam lift itu sebelum menunggu untuk sampai ke tingkat yang ingin dituju.

Tak lama lepas itu, lelaki ini tiba-tiba keluarkan ‘skill’ dia. Uyooo ada skill apa tu?

Dengan penuh gaya, lelaki ini buat aksi tangan jutsu yang popular dalam cerita Naruto. Siapa yang tengok Naruto mesti tahu punya. Duduk pula sorang-sorang dalam lift tu, memang makin layan la buat jutsu tu.

Tak habis sampai situ, dia dilihat membuat sekali lagi aksi tersebut setelah tiba di tingkat yang ingin dituju sebelum keluar dari lift tersebut.

Screenshot 2

 

Netizen pun terhibur

Kalau tengok dekat ruangan komen, korang boleh tengok rata-rata netizen terhibur bila tengok aksi lelaki tersebut dengan ‘skill’ dia.

Capture 79

Lelaki yang buat jutsu hand sign ni mesti peminat Naruto ni, mesti dah marathon banyak kali cerita Naruto.

 

Sumber: txtdariorangberseragam

Baca:[Video] Tengah Asyik Promot Baju Bundle Dekat ‘Live’, Sekali Polis Datang Semua Mencicit Lari

Capture 80

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.