in

[VIDEO] Ramai Berdekah Tengok Lelaki Ini Ajuk Lagu ‘Green Light Red Light’ Versi Artis Malaysia

Amsyar Lee Parodi Lagu Squid Game Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Demam ‘Squid Game’ nampaknya belum lagi reda dekat Malaysia. Kalau tengok di TikTok, memang ramai yang gunakan sound yang merupakan salah satu lagu yang dinyanyikan dalam salah satu permainan dalam siri tersebut iaitu ‘Green Light Red Light’.Kalau sebelum ni, biasa kita jumpa video orang berhenti apabila lagu tersebut dinyanyikan, baru-baru ni, pengguna TikTok @amsyar_leee yang sebelum ini viral kerana telah meniru suara Datuk Seri Siti Nurhaliza.

Kali ini, Amsyar kembali menghiburkan dengan parodi ‘Green Light Red Light’ tetapi dengan menggunakan suara penyanyi terkenal di Malaysia! Setakat ini, video tersebut telah mendapat hampir 3 juta tontonan selain telah menerima lebih 300 ribu sukaan dan ribuan komen dari pengguna TikTok lain.

Tiktok 1 Horz

“Memang jadi weh” 

Apa yang membuatkan ramai kagum dan terhibur adalah dia meniru suara penyanyi wanita terkenal tanah air seperti Jaclyn Victor, Dayang Nurfaezah dan lain-lain semestinya Datuk Seri Siti Nurhaliza, bukan sekadar suara, tetapi sekali dengan gaya nyanyian dan lenggok suara.

@amsyar_leeeJangan lupa follow ig amsyar_leee!

♬ original sound – Amsyarleee🌙

Dalam banyak-banyak, ramai boleh ‘relate’ dengan apa yang dilakukan Amsyar tersebut kerana suara dan gayanya boleh dikatakan agak sama, lebih-lebih lagi ketika dia meniru gaya Elizabeth Tan.

Memasuki ruangan komen, pastinya ramai yang memberikan pujian selain terpegun dengan bakat meniru suara artis-artis tersebut.

Comment Tiktok Redlight

Apa-apa pun part surat khabar lama tu kelakar okay! 

Baca : “Patung ni wujud gais” – Patung Menakutkan Dalam ‘Squid Game’ Sebenarnya Ada Di Sebuah Kampung

Patung Squid Game Ft Image

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.