in

[VIDEO] Lelaki Singapura ‘Sebijik’ Macam Kanye West Curi Tumpuan Netizen

Kanye3 E1631601524680

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Betul lah memang kat dunia ni kita akan ada 7 orang kembar yang akan sama iras dengan kita, rasanya rapper Kanye West dah jumpa sorang dekat Singapura.



Kalau korang tak kenal, pergi google nama Kanye West lepas tu tengok dekat video bawah ni.

 

Aku ada jumpa Kanye.”

@_r1yan

people don’t believe that i met kanye 😔 here’s the proof #fyp #tiktoksg

♬ original sound – _r1yan – _r1yan

Video ini viral di media sosial sejak semalam kerana mukanya memang iras-iras dengan penyanyi dari Amerika Syarikat itu.

Video yang dimuat naik oleh pengguna TikTok @_r1yan ini telah meraih 476.4K jumlah tontonan  dan lebih daripada 8,000 perkongsian dalam masa sehari.

Ketika ditanya oleh Team Lobak Merah, lelaki yang merakam video ini menyatakan bahawa lokasi mereka bersua ini di berlaku di Changi, dia menyatakan bahawa lelaki yang berkerja sebagai pencuci kereta ini sangat baik dan rendah diri.

” Baik orangnya dan dia rendah diri, kalau nampak satu sama lain, kita kan tegur.”

Biarpun identitinya masih tidak ketahui, lelaki ini hanya menggelarkan individu tersebut sebagai Kanye setiap kali mereka bersua.

 

Kanye West lepas cerai dengan Kim K – Netizen

Lelaki Mirip Muka Kanye West 4 Lelaki Mirip Muka Kanye West 3 Lelaki Mirip Muka Kanye West 2 Lelaki Mirip Muka Kanye West 1

Wajah lelaki ini juga turut viral di Twitter dan rata-rata netizen di situ juga tidak menafikan hakikat bawa memang ada iras-iras dengan penghibur luar negara itu.

 

Baca : Masih Impikan Jawatan Presiden Amerika Syarikat! Kanye West Umum Bertanding Pada Pilihan Raya Tahun 2024

Kanye6

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.