in

“Terus hilang macho” – Mula-mula Tak Perasan! Pemuda Menggelupur Bila Lipas ‘Check In’ Dalam Seluar

Fi Lipas

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Percaya atau tidak, lipas boleh dikatakan antara hidupan yang digeruni manusia. Yang kelakarnya hidupan kecil ini boleh mengubah lelaki macho kepada penakut dalam sekelip mata sahaja.



Tidak kira di Malaysia atau luar negara, kebanyakannya akan kecut perut bila melihat hidupan ini terbang.

Seperti kejadian yang berlaku di Indonesia dan tular di aplikasi TikTok baru-baru ini. Dipendekkan cerita, pemuda ini sedang kusyuk main telefon sampai tak perasan seekor lipas melekat di kerusinya.

Kembar cuba jentik

Kembar pemuda itu yang perasan tentang keberadaan lipas tersebut terus menahannya dan memintanya jangan panik. Tak sempat nak jentik, lipas itu terus menyusup laju ke dalam seluar pemuda itu.

Terus menggelupur dan cepat-cepat pemuda itu cuba keluarkan lipas tersebut dari seluarnya.

@twinsreceh

Kecoa sialan! #twins #lol #ngakak #comedy #cockroach #fyp #ganiatpastifyp

♬ Sugarcrash! – ElyOtto

Yang tengok pun menjerit

Kejadian itu membuatkan rata-rata netizen yang melihat terhibur dan juga ada yang gelabah walaupun tiada di tempat kejadian.

R Lipas 1 Edit

R Lipas 2 Edit

R Lipas 3 EditR Lipas 4 EditR Lipas 5 Edit

R Lipas 6 Edit

R Lipas 7 Edit

Lain macam betul penangan lipas ni rupanya 

 

Baca : “Seriously kaki dia rangup” – Lelaki Tak Perasan Ada Lipas Dalam Aiskrim, Patutlah Rasa Crunchy Masa Gigit

Foot Lipas

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.