in ,

“Tercungap-cungap bapak dia” – Penat Melayan Karenah Anak, Bapa Ini Dapat Pujian Netizen

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Pernah tak korang terfikir untuk ada anak ramai dan rapat-rapat? Anak ramai tu mungkin pernah terlintas, tapi kalau anak rapat atau kerap tu kadang-kadang tak berapa dirancang.


Haa.. ni admin nak share sikit pasal kejadian kelakar dan menghiburkan admin dan para netizen yang lain. Seorang bapa ‘dibuli’ oleh anaknya dengan paksa berjalan sambil anak-anak dia berpaut pada kaki. Kalau korang tak faham, cuba tengok video oleh @IphoneMagista kat bawah ni

 

Semput bapak dia

Memang terhibur betul admin tengok aksi anak beranak ni. Tak sure lah pulak berapa round bapak dia boleh tahan tu. Nampak dah tercungap-cungap dah bapak dia tu. Yang penting anak-anak happy kan?

Tu lah admin pun ingat fia nak bagi penerajang dekat anak-anak dia sebab tak dengar cakap. Tapi lepas play baru nampak rupanya dorang tengah berhibur. 

Kann.. admin pun suka gak. Nampak betul dorang ikhlas rasa seronok dengan parents dorang kan. Biarkan dia happy-happy dulu, nanti penat dia tidur lah tu.

Admin kena tunggu anak buah dua orang tu besar sikit baru best buat macam ni. Tapi tak tau lah pulak berapa round boleh buat. Admin paling setuju bab family time tu, bukan selalu dapat kan. Biarlah dia nak menikmati time tu.

 

Baca: “Ayah kata ada kerja outsation, rupanya…” – Gadis Ini Dedah Ayahnya Curang Tapi Bila Selidik Dia Cuma Bergurau

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.