in

“Tapi takut jugak” – Netizen Terhibur, Gadis Lari Tak Cukup Tanah Lepas Lunaskan ‘Hajat’ Depan Kubur

Feature Full Kubur

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang ada tak perasaan seram sejuk bila lalu dekat kawasan perkuburan? Rasa seperti diperhatikan padahal tak ada sesiapa pun dekat situ.



Ada yang kata, buat apa kita nak takut bila lalu di kawasan perkuburan sedangkan kubur itu nantilah bakal menjadi rumah kita. Apa yang kita perlu buat ialah bersedia dan perbanyakkan amal supaya dipermudahkan urusan kelak.

Bercerita tentang kawasan perkuburan, viral di sosial media TikTok seorang gadis lari tak cukup tanah lepas lunaskan ‘hajat’ di bilik air berhadapan dengan kawasan perkuburan. Pada awal video tersebut, gadis itu terlihat yakin dan berani masuk ke bilik air tersebut.

@kiedaamy97_

Lari mcm atlet 100meter 😂😂 kalau sakit perut jgn #melawak main laaa . #fypage #berandafyp

♬ original sound – Kiedamy97_ – Kiedamy97_

“Orang kata kalau sakit perut jangan buat main, tandas kat sini, kubur kat situ pun boleh pi sorang-sorang!”- Kiedaamy97_

Akan tetapi, setelah melunaskan ‘hajatnya’ itu, terus berdesup dia lari daripada bilik air! Muka tu nampak lah cuak juga depan kubur.

Video perkongsiannya itu telah mendapat jumlah tontonan sebanyak 1.1 juta dalam masa sehari je! Selain daripada kawasan perkuburan di hadapan bilik air tersebut, yang menjadi perhatian para netizen di ruangan komen posting tersebut ialah selipar yang dipakainya. Selipar terompah kayu yang bunyi ‘keletak keletuk’ tu! Sumpah legend habis!

Komen Kuburan

Yang min ghisau tu bila dia lari takut je jatuh!

Baca: Letak Kubur Anti Vaksin Depan Laman Rumah, Hiasan Halloween Wanita Ini Jadi Tumpuan

Baca Kubur

Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.