in

“Tak semua ditakdirkan untuk menyanyi” – Lagu ‘Aku Budak Girl’ Trending, Tapi Terima Lagi Banyak ‘Dislike’ Daripada ‘Like’

Collage 55

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Untuk korang yang suka scroll TikTok, mesti korang dah tak asing lagi dengan nama Suekhaizhar ini. Mana taknya, di TikTok sahaja dia dah ada followers lebih dari 1.3 juta tau!Sabtu lepas, di bawah naungan Zym Music Suekhaizhar telah pun mengeluarkan single terbarunya di YouTube bertajuk ‘Aku Budak Girl’ dan untuk pengetahuan korang, lagu ni sampai jadi trending no 2 di YouTube tau!

Bukan tu je, walaupun baru dua hari lagu ni dikeluarkan, ia dah pun mendapat hampir satu juta tontonan. Letup tak letup?

Walaupun trending, feedback dari netizen agak menyedihkan bila lagu tersebut mendapat lebih banyak ‘dislike’ daripada tanda suka.

Screenshot 2021 05 31 At 2.54.10 Pm

“Bakat pada TikTok je”

Malah, rata-rata netizen yang mendengar lagu ini meminta agar Suekhaizhar lupakan hasratnya untuk jadi penyanyi dan hanya fokus buat TikTok.

Screenshot 2021 05 31 At 2.56.55 Pm Down

Pun begitu, ada juga segelintir orang yang menyokong lagu baru dari Suekhaizhar ini dan meminta agar gadis ini jangan hirau dengan komen-komen negatif yang diterima.

Screenshot 2021 05 31 At 3.00.56 Pm Down

Tapi lagu dia boleh tahan catchy, kalau dengar memang jenis melekat dekat kepala berhari-hari.

 

Baca: “Saya sedar kesilapan saya” – Ini Jawapan Nabila Razali Bila Ada Netizen Konon ‘Spill The Tea’ Tentangnya Di Tiktok

Screenshot 2021 05 31 At 3.13.29 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.