in

“Tak jumpa depan2 jgn buat cerita kartun”- Dituduh Skin Teruk, Faezah Elai Tunjuk Muka Flawless Tanpa Make-up

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Baru-baru ini, pelakon berketurunan Punjab-Thai Faezah Elai ada kongsikan gambarnya yang diambil tanpa mengenakan alat solek di Instagram peribadinya.


Dalam perkongsiannya itu, Faezah meluahkan rasa kesalnya apabila ada segelintir pihak mempertikaikan kredibiliti produk kecantikan yang dijual.

Menurut pelakon ini, gambar yang dimuat naik itu diambil semasa dia baru bangun tidur dan kalau korang masih ingat dengan wajahnya dulu, kulit muka Faezah kini memang nampak jauh berbeza betul!

Ni Cheq tunjuk my real skin ni takdak apa pon, filter ka makeup ka bedak ka. The reason I share this photo because I saw a comment about me yang cakap Faezah’s skin terok pakai makeup tebai, lepaihtu juai product.”

Faezah turut menerangkan yang parut dalam memang tak boleh nak hilang namun boleh dicerahkan supaya nampak sekata. Selepas cuba rawatan laser 15 tahun dulu dan mencuba pelbagai produk penjagaan kulit, pelakon ini akhirnya kaji kulit mukanya sebelum keluar dengan produknya sendiri.

Saya dah guna @officialpurestbyfaezahelai selama 7 tahun dan alhamdulillah, ini resultnya. Bukan cheq ja, ramai customer kulit dah elok macam cheq.”

Katanya lagi, dia tak gunakan kaedah MLM kerana itu dia tak ada stokis. Produk ini dibuat untuk tolong orang yang mempunyai masalah kulit sepertinya.

So selagi tak jumpa cheq depan-depan jangan buat cerita kartun.”

Ramai netizen turut memuji kecantikan kulit pelakon berdarah kacukan ini!

Wow memang lawa betul kulit Faezah sekarang. I loveeeee

 

Baca: Soalan Macam Tak Sekolah! Owner Produk Kecantikan Dikecam, Guna ‘Cheap Marketing’ Lariskan Produk

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.