in

“Sofyank tak boleh cari makan” – Netizen Salute Pakcik Ni Buat Video TikTok, Editing Power Macam Orang Muda!

Pakcik Video Tiktok Power

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau bercakap tentang content video yang menarik dan editing yang power, pasti netizen akan teringatkan dua nama ini iaitu Zach King dan Sofyank yang berasal dari Malaysia.



Dua-dua individu ini juga pernah bertemu dan berkolaborasi dalam membuat video bersama. Layan ooo kalau tengok video dorang. Best sangat! 

83290496 3271742512850397 4202373611028586815 N

Namun baru-baru ini, video daripada seorang lelaki @doktorkerusi di TikTok telah menarik perhatian netizen kerana skill editingnya yang sangat hebat.

Menerusi salah satu videonya yang viral, lelaki tersebut dilihat berterima kasih kepada netizen kerana dia berjaya mencapai 11,000 followers di TikTok.

Namun video ucapan terima kasihnya sangat lain daripada lain apabila dia memaparkan aksinya landing di atas karpet dengan gaya ala-ala superhero.

@doktorkerusi

Reply to @saixgonecalence Thanks for the support. 11k followers. #videoviral #fypシ #viral

♬ original sound – doktorkerusi – doktorkerusi

 

“Ayah Sofyank ke ni?” 

Rata-rata netizen yang melihat video ini sekaligus menyamakan skill editing lelaki tersebut setaraf Sofyank sehinggakan ada yang mengatakan bahawa Sofyank dah ‘tak boleh cari makan’ kerana video lelaki ini yang makin menyerlah.

Sofyank

 

“Bang saya yang muda pun tak pandai buat gini” 

Dalam pada itu, ada juga yang salute dengan bakat yang dimiliki lelaki ini kerana berjaya mengeluarkan content yang menarik di samping gaya editingnya yang mengalahkan orang muda.

Mantap Editing Skill

Selain daripada video kat atas ini, ada satu lagi video yang menarik perhatian admin. Nah korang tengoklah kat bawah ni. Comel je pakcik ni ‘tipu’ wife dia ye. Vacuum elok-elok ye pakcik! 

@doktorkerusi

Tengok sampai habis!!! #fypシ #lightsaber #starwarsvisions #starwars #neopixel #videoviral

♬ original sound – doktorkerusi – doktorkerusi

Good job pakcik! Teruskan usaha buat content yang best-best ye. 

Baca: “Kemain ye dik” – [VIDEO] Dua Budak Lelaki Ajuk Pasangan TikTok Femes Menari Tepi Pantai, Ramai Terhibur

Joget

Sumber: Blog
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.