in ,

“So desperate” – Justin Bieber Terdesak Nak Popular Semula, Merayu Netizen Tonton Video Baru di Youtube?

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau dulu dia digilai ramai dan setiap lagu atau video muzik terbaru akan mendapat sambutan hangat daripada peminat seluruh dunia.


Tapi kini, menurut netizen Justin Bieber semakin terdesak untuk mendapat tontonan di Youtube? Sampai duk merayu orang ramai supaya tambahkan jumlah tontonan video muzik terbaru dia?

 

Lagu baru, Yummy

Justin yang juga merupakan suami kepada model, Hailey Baldwin baru saja keluar dengan single terbaru bertajuk, Yummy. Selepas lama menyepi tanpa apa-apa lagu yang dikeluarkan, Justin akhirnya lancarkan single terbaru untuk mengubat rindu peminatnya.

View this post on Instagram

Love from the BIEBERS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Buat video minta orang tonton

Biasalah kalau artis keluar dengan lagu baru mesti mereka akan promote kan? Tapi apa yang buat netizen cakap Justin Bieber ni terdesak is because masa dulu dulu dia tak perlu sangat pun promote and tup tup video dah meletopsss!

Tapi, kali ni dia buat video minta orang ramai tonton lagu dia tu dekat Youtube. Dekat Instagram dia pun memang banyak posting pasal lagu Yummy tu.

 

“Tak pernah nampak orang terdesak sampai macam ni”

Dekat Twitter ada seorang individu screenshot Instagram post Justin (dah delete) menunjukkan dia bagitau bagaimana kita boleh bantu buat lagu Yummy trending no 1.

So, pada pendapat netizen tindakan Justin promote lagu dia kali ni nampak sangat terdesak sebab dulu dia terkenal, digilai dan lagu-lagu sentiasa top.

 

Dah dapat 63 juta tontonan!

So far, video Yummy dah dapat lebih 63 juta tontonan di Youtube dan sekarang tengah trending no 17 selepas seminggu dilancarkan.

Tapi, jumlah tu mungkin masih dianggap tak banyak sebab Justin sebelum ni pernah dapat sampai berbilion tontonan di Youtube masa zaman kegemilangan dia dulu.

Tapi dulu memang fenomena gila Justin Bieber ni kan?

Baca: “Kau post siap kau!” – Peminat Tegar Blackpink ‘Sound’ Naim Daniel Hanya Sebab Edit Gambar Dengan RosΓ©

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.