in

“Simpan sikit bangang tu” – Individu ‘Bitter’ Dihentam Kaw-Kaw Sebab Tak Senang Duduk Tengok MB Selangor Tonton GV

Mb5

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Konsert Gegar Vaganza 2019 dah melabuh tirai, kemenangan juara untuk musim ini dipertikaikan sebab ada 2 orang juara. Tapi, wujud lagi satu isu di Twitter apabila ada individu ‘tak senang duduk’ bila melihat Menteri Besar Selangor, Amirudin Shari hadir ke konsert final GV beberapa hari lepas.



Ibarat meludah kelangit, terkena di muka sendiri, niat wanita tersebut cuba nak troll ahli politik berhibur di media sosial makan diri balik apabila dia dikecam sebab hentam orang tak bertempat.

 

Bukannya dia pi tengok GV masa office hour pun. So, apa masalahnya?”

Mb
Sumber : twitter

Tak kira siapa pun individu tersebut, tapi sebagai manusia biasa sudah semestinya Amirudin Shari juga memerlukan waktu terluang.

Kehadirannya sebagai penonton konsert Gegar Vaganza ini di pertikai dek kerana sentimen politik dalam jiwa netizen terlalu kuat sehinggakan segala tindak tanduknya di perhatikan.

Perangai troll orang tak bertempat yang dilakukan oleh wanita ini telah membuatkan ramai netizen bengang dan mengundang kecaman hebat.

 

Kesian awak kononnya nak semua kutuk YB tapi semua kutuk awak – Netizen

Mb 1 Mb2 Mb3 Mb4

Rata-rata lebih daripada 1,400 orang yang retweets kecaman balas daripada @IniAlann menyokong dengan kenyatannya. Bagaimanapun ada sahaja yang masih mempertikaikan kerana berang atas dasar sudut politik.

Tapi itu dikira hal lain lah.

 

Baca :“Rindu gilerrr zaman Boboy!” – Selepas 12 Tahun Menyepi, Peminat Teruja Tengok Naqiu Dalam Gegar Vaganza

Boboy

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.