in

“Service Online Boyfriend”, Lelaki Post Igstory Dianggap Psiko?

Page 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ok siapa yang single tu, tolong teruskan baca kerana admin yakin korang takkan lepaskan peluang ni!



Cakap sorang-sorang di Igstory

Viral baru-baru ni di media sosial tentang artis baru Andi Bernadee yang selalu sangat muat naik Igstory dan post di Instagram seolah-olah dia tengah bercakap dengan kekasihnya. Hmm, betul ke Andi cakap dengan kekasih? atau memang dia cakap sorang-sorang?

Sumber: Twitter

Ok jap, siapa Andi Bernadee ni? Ok bagi yang tak kenal, Andi ni artis baru yang dulunya popular dengan aplikasi karaoke atas talian, Smule. Sekarang ni dia tengah hangat promote lagu single terbaru ‘Satu Peluang’. Ok kalau korang nak dengar boleh check kat Youtube!

Service Online Boyfriend

Di Twitter, ada seorang netizen telah memuat naik tweet berkaitan dengan Andi, siap promote yang Andi ni ada buat service online boyfriend dekat Instagram. Nak dijadikan cerita ramai la wanita-wanita dan lelaki di Twitter komen…

Capture 20181125 103227
Sumber: Twitter

Buat marketing murahan

Alamak, kena cop psiko pula Andi ni dan ada juga yang cakap Andi tengah buat marketing ‘murahan’ untuk promosikan lagu dia.Hahaha mungkin Andi niat dia suka-suka je, atau mungkin dia nak bergurau dengan peminat dia. Kita tak tahu kan?

Capture 20181125 103721
Sumber: Twitter

Capture 20181125 104014
Sumber: Twitter

Tak kurang juga, ada netizen yang ok dan bagi komen yang positif tentang benda ni.

Capture 20181125 104420
Sumber: Twitter

Capture 20181125 104555
Sumber: Twitter

Ok la harap korang semua jangan gaduh-gaduh di media sosial ok. Semua orang boleh post apa yang dia nak dan semua boleh komen apa yang korang nak komen. Korang yang belum dengar lagu single terbaru Andi tu boleh dengar ok! Be happy and positive guys! 

Baca: “Ada simptom kemurungan” – Analisa Pakar 3 Masalah Psikologi Pada Dato’ Aliff Syukri Atas Tindakannya

Aliffsyukripsikologi 758X399 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.