in

“Seram weh” – Rumah Dirompak Lepas Kena Pukau, Wanita Ini Cerita Pengalamannya

6Dagu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Antara benda-benda yang kita sebagai orang yang berfikiran waras patut elakkan adalah pengamalan ilmu hitam dan sihir. Amalan tersebut bukan sahaja menjauhkan diri kita dari pencipta, malahan boleh menimbulkan pelbagai fitnah dan tomahan lain.



Saja admin nak cerita pasal keburukan ilmu hitam sebelum nak masuk cerita pasal pengalaman sorang gadis yang rumahnya dirompak lepas dipukau oleh orang yang tak bertanggungjawab. Ikuti cerita oleh Fatien Abdul yang dipetik dari status Facebook miliknya.

Screen Shot 2019 11 10 At 4.49.03 Pm

Minyak dagu punya pasal

Apa yang bakal diceritakan ni bunyi dia macam pelik, tapi benda ni memang betul-betul berlaku. Jom kita terus baca.

Screen Shot 2019 11 10 At 4.49.19 PmScreen Shot 2019 11 10 At 4.50.45 Pm

Phone hilang, bukan tersalah letak. Lepas tu tengok pulak pintu rumah terbuka dan tak berkunci. Lagi lah susah hati dibuatnya. Nasib baik ada phone lagi satu untuk call polis, kalau tak lagi risau dan panik.

Pecahkan macam-macam tapi tak dengar…

Screen Shot 2019 11 10 At 4.50.08 PmScreen Shot 2019 11 10 At 4.50.56 PmLain macam betul ilmu yang orang tu pakai. Kalau ikutkan logik, pecahkan pintu, grill, mangga semua tu mesti lah bising kan. Paling-paling tak pun mesti akan ada orang yang dengar. Lepas tu masuk bilik sorang-sorang rembat phone pulak. Seram weh

Semua tempat dia calit

Screen Shot 2019 11 10 At 4.50.20 PmScreen Shot 2019 11 10 At 4.51.14 PmBahaya betul main hantar guna angin ni. Harap semua korang semua berhati-hati lah ye. Bukan rumah yang perempuan sahaja, rumah yang laki semua atau berkeluarga pun kena beringat gak. Better safe than sorry.

 

Baca: “Antara benda aku suka tengok kat Laz*da ialah ilmu sihir online” – Lelaki Kongsi Produk Sihir Yang Dijual Dalam Talian

Screen Shot 2019 11 10 At 6.01.26 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.