“Sakit telo member belakang” – Mat Rempit Tunjuk Hebat Buat ‘Wheelie’ Tiba-tiba Terbabas Bila Nampak Awek

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Semalam admin ada cerita pasal seorang mat rempit yang buat wheelie hingga menyebabkan kemalangan dua kereta.

Kali ni pun admin nak cerita pasal mat rempit buat wheelie, tapi malangnya this time, dorang buat stunt dorang sendiri yang sakit.

Baru-baru ni, 999 Malaysia kongsikan satu video menunjukkan dua orang mat rempit tengah tunjuk terer buat wheelie atas jalan. Tapi…

Macam yang korang boleh tengok dalam video dekat atas ni, tengah syok dorang buat wheelie untuk menunjuk depan orang-orang tepi jalan, tetiba bila lalu depan awek, terus terbabas dan terjatuh. Tak kental lah nampak awek terus jatuh.

Macam biasalah, bila dah video macam ni keluar, dah tentu ramai netizen yang suka dan bertepuk tangan dengan ‘raja jalan raya’ bila dorang terjatuh kan?

Pedih beb

Tapi, tak ada apa-apa update tentang nasib dorang lepas kemalangan ni. Harapnya dorang oklah ya?

Haih, macam-macamlah korang ni. Sudah-sudahlah membahayakan nyawa sendiri dengan nyawa orang lain. 

 

Baca: “Lainkali kalau nampak beruk duk wheelie, langgar je” – Dua Kereta Kemalangan, Semata-mata Nak Elak Mat Rempit Jatuh

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson