in ,

“Relaks je kucing tu” – Netizen Terhibur Tengok Kucing Ini Dijadikan ‘Mop’ Lepas Kantoi Sepahkan Sampah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa kat sini pernah bela kucing? Ke ada yang masih bela kucing?


Haa untuk korang yang ada pengalaman bela kucing mesti boleh relate dengan apa yang admin nak share kali ni.

Menerusi akaun Twitter milik @km_sf00, kita dapat tengok satu video dimana adiknya sedang membersihkan kawasan dalam rumah yang bersepah akibat dimain kucing. Instead of kutip atau sapu kawasan yang bersepah tu, adiknya pengang kucing dan jadikan kain lap untuk clear kawasan yang bersepah tu. Dan yang paling best, sekali dengan kucing tu masuk dalam tong sampah. Cuba korang tengok video kat bawah ni. Confirm terhibur! 

 

Relaks je kucing tu

Okay jap-jap, jangan terus kata penderaan lah abuse lah kejam lah atau yang sama waktu dengannya. Kucing tu pun relaks je tak meronta apa-apa. Kalau korang ada kucing kat rumah, korang mesti faham. Kadang-kadang ni lah cara nak bergurau dengan kucing ni. Dorang ni memang jenis tak peduli langsung kat orang. Itu je cara nak ajar. 

Betul, sama macam admin cakap. Kalau dia campak kucing tu lain lah, baru kejam. Ni dia letak elok je. 

Bukan hitam putih je, semua jenis warna pun panjang akal. Nak pulak yang panjang akal sampai terlebih kreatif tu. Lagi macam-macam dia buat.

Memang redha habis tu kucing tu. Sampai terlena dalam tu. Admin rasa kucing tu memang dah boleh agak dah nasib dia macam tu, sebab tu redha je.

 

Baca: “Mereka cuma tahu nak main je”  Kucing Mati Kejung Terkena Renjatan Elektrik Masa Tengah Gigit Main Wayar

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.