“Rasa macam kena tipu” – Isteri ‘Frust’ Dapat Tahu ‘Pisang Emas’ Suami Panjang 3cm Je Masa Malam Pertama

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Alahai sis, ni cerita indah khabar dari rupa ke macam mana? Nak rasa kelakar ke, kesian ke admin pun tak tahu lah

Ada seorang isteri yang baru berkahwin buat satu confession menzahirkan rasa frust dia terhadap suami. Menurut isteri berusia 27 tahun ni dia baru sahaja menjalinkan hubungan 6 bulan sebelum berkahwin.

 

“Saya cuma buat-buat tak tahu je, tapi rasa macam kena tipu pun ada”

Berdasarkan sumber World Of Buzz, isteri ada buat luahan di sebuah laman forum perbincangan secara atas talian di Reddit’s  dan bertanyakan pendapat netizen mengenai hal ini.

Menurut gadis dari luar negara ini, setiap kali mereka hampir ke ranjang, dia pasti akan tolak sebab suaminya enggan melakukan hubungan seks sebelum kahwin. Hmm bagus ni tapi rupa-rupanya…

“Kami hanya bercinta selama enam bulan dan kamii telah bertunang enam bulan lagi dan baru berkahwin pada hari Sabtu lepas. Saya  baru pulang dari honeymoon  beberapa jam yang lalu.

Suami saya bukan seorang lelaki yang beragama, dia hanya mengatakan dia ni old fashion. Kami ‘rapat’ beberapa kali tetapi tak pernah sampai menjalinkan hubungan sulit. Saya cuba, tetapi dia sentiasa tolak bila dah menyimpang jauh.”

Dia dapat tahu pada malam pertama bahawa boboi tu cuma ‘pisang emas baru nak putik’. Lebih kurang dalam 3 cm je.  Korang faham-faham lah ye…

“Adakah saya ni teruk sangat sebab kecewa? tunggu sehingga malam perkahwinan saya untuk mengetahui bahawa dia bukan lah old fashoned  sepertimana yang dikatakan. Saya tidak akan memalukannya dan jujur ​​saya tidak tahu bagaimana saya nak membincangkan topik ini (dan saya tidak mendapatkan sebarang nasihat).

Sejujurnya saya hanya anggap macam tak ada apa-apa depan suami saya, kami sangat ok. Tetapi..tak tahulah. Saya rasa macam kena tipu pun ada”

Ketika dia membincangkan topik ini, rata-rata netizen anggap bahawa wanita ini bukalah teruk sangat untuk zahirkan rasa ‘kecewa’

Mereka anggap bahawa si suami ni sebenarnya tak jujur dengan dia.

Bukan isu saiz tapi kejujuran suami – Netizen

Ada yang anggap tempoh 6 bulan tu terlalu singkat untuk mereka mengenali antara satu sama lain., mereka anggap bahawa wanita ini berkahwin dengan stranger.

Hmm, apa pun kalau di Malaysia ni, kita patut terima kekurangan, tak pun suruh je lah suami awak datang Malaysia buat urut batin, eh!

Baca : Nak Suami Baru!

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.