Nak Suami Baru!

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Setelah gagal beberapa kali dalam perkahwinan, Datuk Seri Vida yang pernah digosipkan bercinta dengan PA sendiri kini sedang mencari cinta baru! Yes ni bukan cobaan gais, bukan jugak fitnah sebab benda ni ditulis Datuk Vida sendiri menerusi Instagram peribadi baru-baru ni.

Sumber: Instagram

Menerusi posting Instagram, Datuk Vida telah memuat naik video gila-gilanya menari ikut rentak lagu Bollywood dengan caption:

Saper yang bakal jadi partner hidup saya? Cer cari jodoh untuk saya. Tag kawan yang ada business, kacak, kaya, baik hati, ikhlas, jujur, tak kempunan harta orang. Boleh?” 

Amboi datuk berdua ni. Berhindustan sambil cari jodoh pulak! 

Ditonton lebih 824,000 kali, video ni memang menghiburkan dan ramai yang tinggalkan komen kelakar kat posting tersebut. Tapi apa yang lagi best, ada jugak yang ambil serius dengan caption yang ditulis Datuk Vida. Siap ada yang nak offer buat Datuk Vida jadi madu dorang. Amboi kak tak jeles ke cik abang dengan Datuk Vida?

Sumber: Instagram

 

Sumber: Instagram

Terdahulu Datuk Vida dah bercerai dengan bekas suaminya, Fairuz Ahmad pada April 2017 kerana tak sehaluan. Ia jugak merupakan perkahwinan ketiga Datuk Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman.

Apa-apapun admin doakan semoga Datuk Vida temui cinta sejati dan pasangan yang menerima diri seadanya kan. Yang penting, mesti dapat approval Cik B dan Kacak dulu tau! Kang merajuk dorang nanti. 

Baca: Datuk Vida Menipu, Perguna Sekolah Agama? 

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!