“Psycho gila!” – Lelaki Viral Lepas Upload Gambar Cium ‘Panty’ Perempuan Yang Dah Dipakai Dekat IG

Sesetengah orang miang memang tak reti nak simpan kegatalan dorang, seronok dan bangga tunjuk dekat public atau media sosial. Macam seorang lelaki Singapura yang ditahan polis baru-baru ini.

Menurut Coconuts, seorang lelaki menjadi viral selepas dia upload gambar mencium seluar dalam wanita di Instagram. Dia dipercayai mencuri seluar dalam wanita yang dah digunakan di kawasan perumahan seperti Tampines, Yew Tee kerana mempunyai habit jijik iaitu mencium pakaian dalam wanita.

Salah satu gambar yang paling viral menunjukkan dia memegang seluar dalam jenis G-string berwarna pink dengan kapsyen, “Public Sniffing. Block 356 Tampines Street 33”.

Sumber: Instagram

Bukan itu saja, dia juga mendakwa pernah melalukan onani terhadap salah satu seluar dalam yang dicuri sebelum gantung semula dan keringkan. Yuckkkkk!

Sumber: Facebook

Perkataan ‘pcc’ yang digunakan dalam kapsyen di atas merujuk kepada bahasa Hokkien yang berbunyi “phah ch’ew ch’eng” membawa maksud “fire a hand-gun”. Maksud tersirat tu sebenarnya adalah slang untuk male masturbation.

Namun, lelaki itu telah padam kebanyakan gambarnya di Instagram lepas habit jijik dan gambar dia tu jadi viral. Lepas tu dia padam original Instagram account dan dia buat Instagram baru pula.

Sumber: Today

Menurut Today, lelaki tu dah ditahan hari ini (16 Ogos) pada jam 4.30 pagi dan Instagram post dia dah pun dipadam sepenuhnya. Dia bakal didakwa di mahkamah atas kesalahan gangguan awam di bawah Seksyen 290 Kanun Keseksaan, Bab 224 pada hari Sabtu ini. Jika sabit kesalahan, dia berdepan dengan denda sehingga S$1,000 (RM3,000).

Eeeee psycho betul!

Baca: “Bapak siapa ni” – Orang Tua Miang Offer Diri Nak ‘Tanggung’ Wanita Ini

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!