“Power of pussy”

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Semalam kecoh pasal artis cantik jelita Uqasha Senrose yang ditahan polis sebab terlanggar kereta seorang lelaki. Tapi apa yang jadi topik hangat adalah Uqasha katanya bukan sahaja berada dalam keadaan khayal, tapi memiliki enam bungkusan aluminium berisi 53 pil dadah jenis Erimin 5.

Tapi lepas ujian saringan awal air kencing pelakon itu menunjukkan keputusan negatif dadah, Uqasha dibebaskan dengan jaminan polis. Menurut Media Hiburan, Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Roslan Khalid memaklumkan yang pihaknya akan menyiasat sama ada pil berbalut aluminium foil tu sejenis dadah atau sebaliknya. Ooh, tak sure dadah ke tak… 

Sumber: Gempak

 

Miliki dadah satu kesalahan, tapi kejap je dah bebas?

Since Uqasha memiliki dadah dalam beg dia, ramai la mempersoal macam mana dia boleh lepas dalam masa yang sangat singkat. Bukan ke memiliki dadah itself tu satu kesalahan?

Pemilikan dadah adalah satu kesalahan di bawah Seksyen 6 atau Seksyen 12(2) Akta Dadah Berbahaya dan boleh dikenakan hukuman denda, sebatan atau penjara, bergantung pada berat dadah dalam milikan.

Sumber: Facebook

 

“Power of pussy”

Bila ramai bising pasal ni, pelakon yang dahulu sering dihimpit kontroversi panas macam Zarina Anjoulie pun mula buka mulut. Pendedahan Zarina di instastory ni mungkin menjadi jawapan kepada persoalan korang, kenapa certain people tak pernah kantoi even dah tertangkap? 

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

 

“Semua penagih, lagi-lagi yang muka innocent

Fuh panas! Panas! Menurut Zarina lagi, celebrities kat Malaysia ni memang semuanya terlibat dengan najis dadah. Bak kata pepatah don’t judge a book by its cover, Zarina dedahkan artis yang nampak innocent pun sebenarnya terjebak dengan dadah jugak. 

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

 

Bukan nak membawang, kongsi cerita berdasarkan pengalaman

Disebabkan perkongsiannya yang panas tu, Zarina mendakwa dia terima kecaman ramai tapi dapat ribuan followers baru hanya sebab satu post tu. Dan yang paling penting, Zarina dakwa dia ni bukan sembang kencang je tapi bercakap berdasarkan pengalaman since dia pun  pernah tertangkap.

Dia siap perli lagi suggest kat semua artis supaya hisap gam instead of guna dadah supaya tak kantoi dengan polis. Adooiii!

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Fuh, dahsyat betul pendedahan ni! Korang rasa betul ke artis-artis kita macam ni? Share sikit dengan admin.

Baca: “Your ass is so hot” – Uqasha Senrose Bengang Peminat Minta Gambar Bogel di Instagram

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Asma' Razak

Suka dinosaur tetapi minat filem bergenre futuristik, bercita-cita mahu jadi vegetarian dan berharap ikan diklasifikasikan sebagai tumbuhan.