“Potong leher terus” – Wanita Ini Kena Maki ‘Bodoh’ Oleh Netizen, Pergi Toreh Tangan Sebab Putus Cinta

Bukanlah nak judge ke apa, tapi bila diperhatikan perangai budak-budak zaman sekarang ni punya taksub pasal sesuatu perkara ini melampau sampai boleh menyimpang akhlaknya.

Salah satunya bila melihat cara anak muda minat sesuatu atau tengah bercinta. Bila dah putus, sanggup bertindak yang tak terjangkau dek akal demi nak dapatkan perhatian orang macam apa yang terjadi pada gadis ni.

 

Berbaloi ke buat macam ni sebab putus cinta?  

Kalau nak tengok gambaran yang lebih jelas boleh rujuk di laman Facebook ni. Bukan kelar lagi dah ni dah toreh terus, nampak sampai daging tersiat macam tu.

Menurut sumber, gadis ni bertindak sedemikian kerana putus cinta. Kalau betul lah sebab tu rasanya ia bukanlah satu tindakan bijak.

Memandangkan gambar ni menular ke media sosial, netizen pun mengutuk tindakan ‘bodoh’ ini sebab tak fikir panjang.

 

Bodoh punya perempuan, susahkan orang tua ja – Netizen

Korang kenal netizen Malaysia ni macam mana kan? Kalau tak sarkastik tu tak sah. Siap Ada yang recommend cara paling baik lagi.

 

Leher ada buat apa toreh tangan – Netizen

Tapi ada yang katakan ini sebenarnya cuma effect make up je. Bila admin perhatikan pun ada kemungkinan sebab tak nampak kesan bengkak kat tepi-tepi kulit yang tersiat tu. 

Tapi entahlah, admin mana pernah buat benda ni.

 

Baca : “Beria betul nak tunjuk pakwe kau sweet” – Netizen Kutuk Gadis Tunjuk Mesej Dengan BF, Tapi Rupanya…

 

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.