in

Pensyarah Terkedu Pelajar Bagi Alasan Assignment Kena Makan Arnab, Ramai Boleh ‘Relate’

Ft Pensyarah Pelajar Arnab

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dalam kelas, kalau assignment ada masalah memang rasa berderau nak menjawab dengan lecturer, Iya lah dia dah bagi tempoh untuk kita siapkan, kalau nak bagi alasan pun biarlah betul-betul solid,



Tapi ada satu kes berlaku dekat seorang student ni, masalah timbul bila tempoh deadline dah dekat tapi dia tak dapat nak hantar sebab assignment kena makan dengan arnab.

Ianya dikongsikan sendiri oleh pensyarah tersebut menerusi laman Twitter miliknya.

 

“Tak tahu nak marah ke nangis”

Memang nampak remeh tapi perkara itu kalau dah terjadi memang tak ada yang mustahil, mesti student tu takut nak beritahu.

Bagaimanapun, menurut WORLD OF BUZZ pensyarah tersebut dikatakan menerima alasan yang diberikan oleh pelajar tersebut.

Malah dia juga memberi peluang kepada pelajarnya untuk hantar semula dengan deadline yang lain.

Perkongsian yang telah meraih 6,000 jumlah retweets ini sudah semestinya mendapat perhatian netizen. Dengan kejadian tersebut, ramai yang sokong dan boleh relate dengan apa yang terjadi kepada pelajar tersebut, terutamanya yang ada haiwan peliharaan.

Screenshot 2022 01 27 183638 Screenshot 2022 01 27 183657 Screenshot 2022 01 27 183720 Screenshot 2022 01 27 183757

Selalu kita dengar ni alasan yang tak logik kan? Tapi sebenarnya ia memang betul-betul, cuma kena lampirkan buktilah.

 

Baca : Kenali Kefir, Kucing Baka Maine Coon Berumur 2 Tahun Yang Lebih Berat Dari Seguni Beras

2Kucing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.