Pengajar Sekolah Memandu Gatal Tanya Warna T*tek Pelajar Perempuan Masa Tengah Mengajar

Cerita yang berlaku pada anak wanita ini adalah every parents’ nightmare! Cuba bayangkan, korang selalu dengar cerita pasal sexual harrasment yang berlaku dekat sekolah memandu, lepastu korang cuba cari tempat yang possibility untuk benda ni berlaku mungkin tak ada tapi bila anak korang balik, dorang cerita dorang kena harrased dengan cikgu memandu. Mesti sakit hati kan?

Benda yang sama berlaku kepada ibu ini. Dia menceritakan insiden yang berlaku kepada anak perempuannya di laman Twitter.

“Rupanya AH pek pun pervert disgusting”

Menurut wanita ini, dia mengambil keputusan untuk menghantar anak perempuannya ke sekolah memandu dikendalikan oleh orang bukan Melayu untuk mengelakkan perkara seperti gangguan seksual ini berlaku.

Tapi, jangkaannya meleset, apabila anaknya pulang ke rumah, anaknya mengadu pengajarnya telah melakukan gangguan seksual.

“You putih mesti tetek putih”

Gangguan seksual oleh pengajar sekolah memandu ini berlaku apabila dia menyuruh anak wanita ini untuk memandu pulang dari Cheras ke Setapak.

Pengajar ini mula bertindak “gatal” bila dia buka video dan gambar tak senonoh dan tunjuk pada anak wanita ini.

“Tapi mau kasi uncle hisap boleh juga”

Walaupun budak perempuan ini dah tunjuk muka marah dan tak selesa dengan kelakuan gatal pengajarnya, lelaki ini tetap berani untuk cakap benda tak senonoh dan menepuk paha budak tersebut.

Parents mana yang tak marah bila dengar orang buat macamtu dekat anak dorang? Tak kiralah bangsa apa pun, benda memang salah. Sukati je nak pegang-pegang anak orang.

Netizen pun turut kongsikan rasa sakit hati mereka dengan perbuatan pengajar ni.

Admin rasa dengan lambakan cerita dan laporan yang dibuat pasal sekolah memandu ni, pihak berkuasa kena buat somethinglah untuk prevent benda macam ni.

Bahaya kot, lagi-lagi berdua je dalam kereta. Macam-macam boleh jadi.

 

Baca: Diganggu Secara Seksual Masa Memandu, Wanita Ini Kongsi Pengalamannya

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson