in

“Paling rare!” – Viral Video GF Terbang Masuk Dalam Kereta, Netizen Puji Effort TikToker Ni!

Cewek Mahu Ikut Masuk Kereta Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Out of the box! Itulah antara komen yang diberikan netizen sebaik mereka melihat video yang dihasilkan seorang pengguna media sosial dari Indonesia ini.



Menerusi perkongsian Alfy Saga di TikTok, dia telah memuat naik satu video yang memaparkan seorang lelaki sedang memandu kenderaan.

Pada awalnya memang video ini nampak normal tapi korang tiba-tiba akan merasa pelik bila melihat susuk seorang wanita bertudung kuning terbang ke tingkap kereta dan cuba memasuki kenderaan tersebut.

Cewek Mahu Ikut Tiktok

Namun selepas berjaya memasuki kereta itu, video memaparkan situasi di belakang tabir ketika video tersebut dirakam.

Kelihatan beberapa orang ‘krew’ sedang menggerakkan pokok, mengibas angin dan juga paling rare ialah bila korang nampak ada krew tengah ‘memancing’ kapal terbang!

@alfyfatmasaga

#fyp #foryoupage

♬ suara asli – pandu bone – pandu bone

Sebelum nampak ‘behind the scene’ mesti korang ingat kapal terbang dengan pokok tu real kan. Haha! 

 

“Dalam banyak-banyak yang ni paling rare”

Trend melakukan video dengan belakang tabir seperti ini sebenarnya dah viral pun dan ramai di kalangan TikTokers yang melakukannya.

Namun boleh dikatakan video yang kali ini paling uniklah sebab ia di luar jangkaan netizen yang menontonnya.

Effort Video Terbang

Tak pernah tak terhibur tengok video kat TikTok ni kan! Semuanya kreatif!

Baca: “Mana Upin Ipin??” – Jalan Kaki 2 Minit Masuk Malaysia, TikTok Lelaki Indonesia Buat Netizen Geli Hati

Upin Ipin 1

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.