in

Padah Ubah Wajah Jadi Wanita Melalui FaceApp, Lelaki Ini Diganggu Individu Gila Seks

Cats 6 E1616222077910

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Meskipun sudah lama dilancarkan, aplikasi FaceApp kini menjadi tular semula selepas ramai pengguna media sosial yang menukar wajah mereka kepada rupa berlainan jantina.Aplikasi FaceApp sepatutnya menghiburkan hati, namun lain pula yang terjadi kepada seorang pengguna Twitter, Hyekal selepas dia memuat naik gambarnya dalam versi wanita di laman Twitter.

2 15

3 9

Hyekal menerima mesej daripada seorang lelaki misteri yang mahu berkenalan dan meminta nombornya. Selepas sedar dirinya tidak dilayan, individu tersebut bertindak menawarkan bayaran lumayan untuk servis istimewa daripada Hyekal yang disangkanya sebagai seorang wanita. Seram betul lelaki zaman sekarang!

“Kalau you nak bayar I boleh bayar”

1 16

Perkongsian ini mendapat reaksi lucu netizen yang berpendapat inilah situasi yang sering dihadapi oleh wanita-wanita di luar sana. Agak perit untuk diakui, namun gangguan seksual bukanlah sesuatu yang asing buat kaum wanita di Malaysia. 

“Finally…”

A 1

“Fahamkan apa yang…”

B

“Now you know how it feel to be a women”

C

Kredit: Hyekalss

 

BACA: “Mereka boleh guna sesuka hati” – FaceApp Miliki 150 Juta Data Muka Dan Nama Pengguna, Ini Bahaya Yang Ramai Tak Tahu

Capture 12

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.