“Otak jangan simpan dalam k*te bro!”

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



“Otak jangan simpan dalam k*te bro!”

 
 
00:00 /
 
1X

Orang yang bercinta selalunya akan buat benda sweet-sweet je dekat pasangan dorang kan? Kira kalau kita tengok dorang, bersemut rasanya. Yelah, kalau dengan pasangan masing-masing mestilah nak layan baik-baik je.

Tapi lain pulak dengan pasangan ni. Seorang individu telah berjaya merakam si boyfriend tengah marah-marah girlfriend dia dekat kedai makan! Tak baik tau!

Sumber: Twitter

Kata individu yang merakam kejadian tersebut,

“Tolong respect girlfriend kau, bukan maki depan orang ramai sampai nak compare dia dengan perempuan duduk sebelah dia.”

“Bro otak jangan simpan dalam kote je bro. Kau tak kesian ke girlfriend kau? Ini la orang cakap otak sebesar kote je.”

Yes gaisssss, lelaki tu siap bandingkan muka girlfriend dia dengan perempuan lain yang ada dekat kedai makan tu. Dia kata,

“Memang tak cantik. Muka you macam mana nak compare dengan orang belakang kau tu. Muka bintik-bintik berjerawat, tak senonoh kau tau tak.”

Wow brother, sila tengok cermin dulu ye.

Walau bagaimanapun, tak pasti apakah pencetus kepada perbalahan tersebut dan berkenaan dengan apa. Tapi apa-apa pun yang jadi, tak baiklah dia sampai hina rupa girlfriend dia.

Sumber: Twitter

So, orang ramai yang tengok video ni pun rasa meluat dengan lelaki tu sebab cakap sampai macam tu sekali dan ramai lelaki-lelaki lain yang turut tak setuju dengan tindakan dia.

Sumber: Twitter

Walau bagaimanapun, ada segelintir yang merasakan video ini hanyalah lakonan dan gimik semata-mata untuk mendapatkan publisiti. Hurmmmm…

Sumber: Twitter

Tak kisahlah sekarang ni sama ada perkara ni benar-benar jadi atau pun hanyalah lakonan, tapi yang pastinya bukan macam tu nak melayan perempuan.

Janganlah buat perangai gini…

Baca: “Tokei CC paling bengap!” – Korang Boleh Baca Sampai Habis Tanpa Marah Tak?!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Amalina Zainal

Seorang yang optimis dan teliti serta berkemahiran dalam berkomunikasi; boleh bekerja dalam pasukan, berfikiran terbuka dan seorang yang menepati masa.