“Ni mak jenis apa ni?” – Ibu Paksa 2 Anak Bawah Umur Buat Seks Berdua Sebab BF Suka Tengok Child Porn

Seorang ibu dikenakan hukuman penjara selepas berkomplot dengan teman lelaki dan memaksa dua anak perempuannya di bawah umur untuk melakukan seks. Menurut Daily Mail, Rose Beth Litzky, 33, telah memaksa dua anaknya untuk buat seks berdua semata-mata untuk dirakam untuk ditonton teman lelakinya yang juga seorang pedofilia.

Sumber: Facebook

Perbuatan keji pasangan ini terbongkar pada September 2016 selepas teman lelaki Rose, Roberto Oquendo, 38, ditahan polis apabila mereka terima panggilan daripada seseorang melaporkan bahawa Roberto ketagih dengan video lucah kanak-kanak (child porn).

Roberto ditahan ketika sedang memandu dan rumahnya di Virginia kemudian digeledah oleh pihak polis. Ketika disoal siasat, Roberto mengaku menggunakan telefon dia untuk ambil gambar kemaluan dua anak Rose itu untuk kepuasan diri sendiri.

Sumber: Facebook

Polis kemudian menyita beberapa komputer dan telefon bimbit milik Roberto termasuklah yang telah disoroknya. Salah satu telefon bimbit yang dirampas itu dilaporkan mengandungi mesej yang dah dipadam di antara Rose dan Roberto.

Dalam perbualan tersebut, pasangan itu berbincang tentang mengambil gambar dan video lucah dua kanak-kanak tersebut. 

Rose telah memaksa dua anaknya untuk beraksi lucah di antara Oktober 2014 dan September 2016 dan caranya adalah dengan suruh mereka buat begitu waktu dia video call dengan Roberto supaya lelaki itu dapat tengok kanak-kanak tersebut bogel.

Sumber: Facebook

Ketika video call itulah Roberto akan ambil banyak screenshots dan simpan dalam telefon bimbit untuk digunakan bila dia nak beronani. Rose juga mengaku mengeksploitasi anaknya sendiri untuk tujuan tersebut dan mengaku mengambil beratus-ratus gambar bogel mereka sebelum dihantar ke Roberto.

Menurut pihak polis, telefon bimbit Rose juga dirampas dan mereka mendapati dia juga menyimpan bahan-bahan lucah kanak-kanak. Wanita ini bagaimanapun pandai berlakon di depan orang kononnya dia seorang ibu yang penyayang tak kira di tempat awam dan di media sosial.

Sumber: Facebook
Sumber: Daily Mail

January lepas Roberto dilaporkan mengaku bersalah dan dijatuhkan hukuman penjara 50 tahun manakala Rose pula dijadualkan bermula hukuman penjara 50 tahun pada 14 Oktober akan datang.

Tergamaknya buat anak sendiri macam tu!

Baca: “Masuk lokap tak bermakna berubah” – Ditangkap Kerana Kes Pedo di London, Netizen Bertelagah Lelaki Ni Patut Dapat Second Chance Atau…

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!