in

“My ‘t*ts’ are fairly calm” – Jawapan ‘Savage’ Syed Saddiq Buat Ramai Netizen Puas Hati Sampai Trending!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bekas Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq sejak kebelakangan ini agak aktif buat video TikTok dan baru-baru ni dia ada kongsikan video TikTok ajar orang ramai cara-cara untuk menjaga alam sekitar. Macam yang korang boleh tengok dekat bawah ni…


Tapi tiba-tiba ada pula netizen yang rasa tak puas hati dengan video ni dan menyuruh Syed Saddiq untuk jangan “gelabah t*t*k” (calm your t*ts) serta mengatakan video ini sebagai propaganda populis dari Syed Saddiq. Amboi bukan main jauh perginya…

Disebabkan ini, Syed Saddiq telah mengambil keputusan untuk beri jawapan yang savage kepada netizen tersebut.

T*t*k saya tak gelabah dan “propaganda populis” ini dibuat untuk ajar rakyat Malaysia cara-cara asas untuk memulihara alam sekitar yang boleh dipraktikkan dalam kehidupan seharian. Tak semua benda nak dipolitikkan.”

Ekoran jawapan ini, ramai netizen yang terkejut dan turut bersorak dengan respon yang diberikan oleh Syed Saddiq ini.

Nak educate orang pun salah ke?

 

Baca: “Tak payah dating jauh-jauh. Muar pun cantik!” – YB Syed Saddiq Buat Tik Tok Promosi Keindahan Muar

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.