in

“Muda-muda dah dapat calon” – Netizen Jeles Tengok Budak 14 Tahun Berkahwin Gadis Cantik Umur 21 Tahun!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Soal kahwin dan jodoh ni satu perkara yang korang susah nak agak sebab ada yang dapat jodoh awal dan kahwin awal. Tapi ada juga orang yang dah umur 30 lebih pun masih membujang sebab jodohnya belum sampai.


Cumanya baru-baru ni, netizen agak jeles dengan seorang remaja berusia 14 tahun ni, lepas dia dikatakan telah bernikah dengan gadis berusia 21 tahun dalam satu posting yang viral di Facebook

Sumber: Facebook

 

“Walaupun muda tapi masih boleh bahagia bersama” 

Menurut posting yang dimuat naik makcik pasangan ini, dia mendoakan supaya anak saudaranya hidup bahagia bersama meskipun usia baru menjengah 14 dan 21 tahun.

Katanya, usia muda tak semestinya mereka berdua ni tak boleh melayari kebahagiaan dalam perkahwinan. Yang paling penting, pasangan ini perlu saling cinta mencintai dan memaafkan antara satu sama lain. Agitew! Sweet je ucapan makcik dia ni! 

Sumber: Facebook

Nah tengok pengantin perempuan bergaya dalam tiga persalinan berbeza. Bukan biashe-biashe you alls kahwin besar-besaran ni! 

Sumber: Facebook

 

“Muda dah dapat jodoh, aku yang tua ni masih mencari lagi” 

Berikut antara komen netizen yang cemburu dengan ‘kejayaan’ budak 14 tahun ni. Ramai yang jealous ye. Min doakan semoga korang pun dapat jodoh secepatnya!

Sumber: Facebook

Semoga berbahagia dan selamat pengantin baru! 

Baca: “Abang tak sanggup lukakan hati diaorang” – Lelaki Kahwini Kedua-dua GF Dengan Mas Kahwin RM2.90 Seorang

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.