in

“Malu gilaaa”- [VIDEO] Padah Lupa Tutup Mic Waktu Kelas Online, Pensyarah Terkejut Pelajar Jerit Suruh Diam

Cats 89

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Disebabkan kes Covid-19 yang masih tidak reda di negara kita, rata-rata kelas pembelajaran terpaksa diteruskan secara atas talian.



Walaupun ramai yang mengadu diorang stress kelas online, tapi ada juga yang terhibur bila tengok macam-macam gelagat lucu yang tidak disengajakan waktu tengah kelas.

 

Terlupa tutup mikrofon waktu kelas

Menerusi satu perkongsian video oleh gadis bernama Putri Anis Anisya yang dimuat naik di Tiktok semalam, dia berkongsi kisah lucu ketika dia berada di dalam kelas online.

Kejadian mengaibkan dirinya itu berlaku bila dia terlupa untuk tutup mikrofon ketika kelas sedang berlangsung.

@putrianisanisya

Please make sure to mute or off the camera 😢 ill never forget this #fyp

♬ Day ‘n’ Nite – Kid Cudi

 

Waktu pensyarah dia tengah khusyuk mengajar, gadis itu dilihat sedang menutup sebelah telinganya seolah-olah nak hilangkan bunyi bising di rumah dia. Tapi, disebabkan dia tak tahan lagi dengan bunyi itu, dia terus menjerit suruh diam dengan nada yang sangat kuat.

Gara-gara terdengar jelas suara gadis itu, pensyarah dan rakan-rakan sekelas dia pun terkejut dan ada yang terbeliak mata. Siapa yang mengantuk tu mesti dah terjaga terus bila dengar suara perempuan tu menjerit.

Tak lama selepas itu, barulah gadis itu perasan yang dia terlupa nak tutup mikrofon dan terus minta maaf atas kejadian yang tidak sengaja itu. Nasib baik la pensyarah tu pun sporting je sebab dia pun tersenyum je.

Kantoi

 

Jangan main-main bila perempuan marah

Di ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dan terkejut bila tengok gadis itu menjerit waktu tengah kelas, lagi-lagi waktu pensyarah tengah mengajar. Nasib baik dapat pensyarah yang baik, kalau dapat jenis yang garang waktu tu, memang innalillah la.

Whatsapp Image 2021 06 24 At 5.11.55 Pm

Dah nama pun terlupa, nak buat macam mana kan? 

 

Sumber: putrianisanisya

Baca:“Nak belajar tapi dalam masa yang sama taknak derhaka” – Netizen Terhibur Tengok Student Tumbuk Bawang Masa Online Class

Capture 59

Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.