in

“Laki bini sama naik rupanya” – Penjelasan Isteri Baru Daie Farhan Buat Netizen Kerut Dahi

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Masih hangat lagi dengan isu penceraian Daie Farhan, mana tidaknya, banyak statement yang boleh dikatakan merapu dan tidak masuk akal. Dari aura 19 kali dan yang paling terkini, ‘pelakon dunia’.


Kali ni admin nak share cerita dari pihak isteri barunya pula. Mesti korang curious nak tahu macam mana boleh tergerak hati untuk dorang berkahwin kan. Nah tengok lah video yang dikongsi oleh @makcikbawangz kat bawah ni.

 

Cinta tak bertepuk sebelah tangan

Serius admin berkerut dahi dengar penjelasan isteri dia ni. Iyelah pergi dengan orang lain tapi end up kawin dengan orang lain. Lepas tu nampak wajah dekat cermin, apa dia ingat ni cerita kartun ke nak mirror, mirror on the wall.

Haa.. admin pun perasan gak benda yang dia cakap tu. Suka dekat laki orang pastu last-last kawin pulak dengan dia. Hadoii facepalm weh

Betul, kita doakan yang baik-baik je untuk bekas isteri dia. Semoga keluarga bekas isterinya sentiasa dalam lindungan dan keredhaan Allah SWT. 

Ada betulnya juga statement ni. Mungkin Dia yang rindu kita, apa yang kita kena buat ialah berbalik kepada-Nya.

Yang ni paling win. Rampah kaseh orghang. Jangan lah kita merampas kebahagiaan orang lain kayh. Dan ingatlah kalau kita buat kat orang, nanti Tuhan balas balik dekat kita. Done dakwah.

 

Baca: “Pilihan tu sepatutnya kita yang buat” – Lelaki Ini Bidas Kenyataan Da’i Farhan Pasal Ketentuan Kahwin Kali Ke-2

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.