in

“Laju kalah Usain Bolt” – [VIDEO] Kena Kejar Monyet Waktu Angkat Kain, Member Tengok Dari Atas ‘Sama Naik’ Cuak Menjerit

Fi Lari

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Mesti ramai yang pernah lalui pengalaman takut nak lalu sesebuah jalan tu sebab takut ada anjing liar nak kejar.



Bila dalam situasi macam tu mesti korang dah ragu-ragu nak jalan juga ke atau nak patah balik cari jalan lain, betul tak?

Lebih kurang dengan kisah kali ini apabila, seorang gadis dikejar oleh sekumpulan monyet ketika dia nak ambil jemuran di ampaian blok asramanya.

 

Monyet dah tunggu

Menerusi perkongsian video di aplikasi TikTok, terlihat seorang gadis ingin mengambil jemuran di ampaian blok asramanya. Tapi, dia berasa was-was sebab ada banyak monyet di tong sampah berdekatan.

Namun, rakannya tetap memberi semangat kepadanya dengan menyatakan monyet itu tidak akan mengganggu jika tidak diganggu oleh gadis itu.

Tapi apa yang jadi korang tengoklah.

Perkongsian beberapa buah video ini telah mendapat lebih 2 juta tontonan di TikTok.

@nanaluxrn

Bila hang hanya mmpu kata “ hang tak kacau dia, dia tk kacau hg” sekali allahh kena ligann😭 tkmauu gelakkkk plss #fyp #foryourpage #fypシ

♬ bunyi asal – ✨🌹 – ✨🌹

 

Member yang tengok pula menjerit

Namun tanpa disangka, gadis tersebut dikejar oleh beberapa ekor monyet yang menghampirinya. Tapi yang menjadi perhatian adalah, rakan-rakannya yang melihat dari asrama pula yang bersorak dan ada menjerit ketakutan melihat situasi itu.

@nanaluxrn

Balas kepada @saira.empire benar apa yang dikomen mmang stu blok menjerit bagi semangat kat dia😅 and now alhamdulillah dia selamat😅🙌🏼😘

♬ bunyi asal – ✨🌹 – ✨🌹

 

“Auto atlit”

Melihat ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat perkara tersebut dan turut berasa kesian kepada gadis itu. Ada juga yang bergurau, macam manalah kalau gadis tu tersadung masa melarikan diri waktu itu.

Reak Lari 1 Edit

Reak Lari 2 Edit

Reak Lari 3 Edit

 

Ada yang pernah alami perkara yang sama tak?

 

Baca : Trend Video Pendek, Instagram Kini Kenalkan Reels Dengan Ciri Seperti Di TikTok

Foot Lari

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.