in

“Kuat sangat woi!..Slow lah sikit volume tu” – Bunyi Bising Ala Lagu ‘Wik Wik’ Dalam Bilik Hotel Ini Buat Netizen Terbahak

Hotel9

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Aduhaii malunya!! Tapuk dahi admin dibuatnya



Kalau ya pun nak buat apa-apa dengan pasangan jaga lah privasi tu, kan tak pasal-pasal dah kena viral. Dah lah netizen ni ada dimana-mana saja.

Kalau lah korang nak ber sweet-sweet dengan pasangan pastikan kawal suara tu eh? Tak faham? tengok video bawah ni.

 

“Kuat sangat woi!..Slow lah sikit volume tu”

https://twitter.com/MasHidzhirKhan/status/1103221025146232833

Insiden ‘sweet’ pasangan ini telah dirakam oleh Mas Khan. Suara wanita ‘meraung’ di dalam bilik sehingga terdengar sampai keluar.

Netizen? Korang faham-faham lah masing-masing sarkastik, cuba nak husnuzon mungkin ada kejadian aneh di dalam bilik tu. Tapi yang penting masing-masing terbahak bila dengan sound effect tu.

Malah, netizen yang berkerja dalam bidang perhotelan juga kongsikan pengalaman sama mereka kerap lalui.

 

Aku pernah alami..tak boleh fokus study – Netizen

Hotel Hotel2 Hotel3 Hotel4 Hotel5

Hmmm, ni mesti selalu sangat dengar lagi wik wik wik tu. Bukannya apa, memang lah itu privasi, tapi sebenarnya dah ganggu ketenteraman penumpang hotel lain. 

Kenalah hormat privasi antara satu sama lain, mungkin bilik sebelah tu keluarga atau mereka yang ada urusan kerja yang memerlukan rehat yang cukup. Tak gitu? 

 

Baca : ‘Hari-hari kami cuci air mani dia tau’ -Tak Dapat ‘Owner Motor, Lelaki Gila Seks Lepaskan Nafsu Pada Motornya Pulak

Owner Motor

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.