in

“Hari-hari kami cuci air mani dia tau” – ‘Tak Dapat’ Owner Motor, Lelaki Gila Seks Lepaskan Nafsu Pada Motornya Pulak

Lobak Merah
Lobak Merah
"Hari-hari kami cuci air mani dia tau" - 'Tak Dapat' Owner Motor, Lelaki Gila Seks Lepaskan Nafsu Pada Motornya Pulak
/

Macam-macam lahai perangai pelik orang sekarang. Makin lama makin bahaya pulak terutamanya kepada orang perempuan kat luar sana.

Menerusi perkongsian seorang wanita di Facebook, dia mengalami masalah hampir setiap hari di tempat tinggalnya apabila motosikal yang dinaiki sering menjadi mangsa ‘rogol’ seorang lelaki gila seks. Whuutt!?

 

“Apa pendapat kalian bila motor korang kena ‘projek’ dengan orang macam ni?” 

Dari perkongsian tersebut, wanita terbabit juga telah memuat naik video adegan lelaki tersebut yang dilihat sedang melempiaskan nafsunya kepada motosikal wanita ini.

Menurut mangsa, dia sudah tidak tahan lagi dengan tindakan lelaki tersebut sebab hampir setiap hari dia terpaksa membasuh kesan air mani yang melekat pada seat motor itu. Aduii jadi kerja pulak ye! 

Sumber: Twitter

 

“Tabuq ja serbuk cili kat seat motor tu… biaq dia tonyoh-tonyoh pedih 2 hari” 

Disebabkan mangsa ni dah buntu tentang apa lagi cara yang patut dia buat untuk halang lelaki tersebut dari terus ‘merogol’ motosikalnya, para netizen datang membantu dengan memberi idea pelik tapi bernas. Nah korang bacalah sorang-sorang punya komen. 

Sumber: Twitter

 

“Sesetengah orang memang rasa terangsang dengan benda tak bernyawa macam ni” 

Gejala sebegini jugak dilihat macam satu penyakit sebab suspek dilihat mempunyai keinginan seks yang pelik. Harap ada yang ambil tindakan dan bantu suspek kalau betul dia macam tu.

Sumber: Twitter

Apa-apapun perempuan kat luar sana berhati-hati je lah dengan lelaki spesis macam ni. In case kalau terjadi di depan mata, cepat-cepat call polis suruh tangkap dan buat siasatan lanjut. 

Baca: “Wanita pakai skirt, tolong hati-hati.” –  Lelaki ‘Gila Seks’ Kantoi Rakam Video Wanita Pakai Skirt Pendek Di Sunway Pyramid