“Kesian dengan perampuan, selalu kena game” – Kaum ‘Kunyit’ Sendiri Tampil Bagitau Cara Nak ‘Detect’ Jika BF Songsang

Manusia zaman sekarang memang kita tak boleh nak predict, pandangan dari segi penampilan, personaliti boleh dikatakan tidak relevan lagi. Kadang-kadang ada sahaja orang yang nampak warak tapi songsang, bahkan ada juga yang nampak songsang tapi dia bukan begitu.

Kesannya, itu sebab lah ramai yang mempergunakan kaum hawa dengan cara berkahwin, bercinta hanya untuk selindung daripada perbuatan terkutuk mereka.

Bimbang menjadi mangsa, ada seseorang bertanyakan kepada individu ini untuk ciri-ciri kaum songsang dengan lebih terperinci.

 

Kesian dengan perempuan, selalu kena game”

Katanya teman lelaki dia selalu berkepit dengan kawan lelaki yang rapat dengannya, lepastu teman lelaki dia jenis melayan sahaja.

Sebenarnya cara begini memang tak boleh ramal, lebih-lebih lagi dari segi luaran iaitu keterampilan, malah tak semestinya jika lelaki itu dikelilingi oleh kaum songsang dia juga orang sama tergolong, antaranya macam Abdul Ghafur ni.

Dia pernah dilabel gay kerana berkawan dengan mereka, katanya, dia kesian melihat nasib wanita yang dipermainkan.

Nampak tak? Katanya orang nilaikan daripada keterampilan, padahal dia bukan, cuma dia dikelilingi dengan golongan-golongan ini.

Daripada respon Abdul Ghafur ini dapat dilihat kekeliruan, disebabkan rupa, dan kawan-kawan, dia dilabel gay, dalam masa yang sama kawan-kawan dia ada mempergunakan perempuan semata-mata nak tutup identiti songsang mereka.

Ada juga netizen yang respon dilabel gay hanya disebabkan berbadan sado.

Disebabkan itu, dalam tweet asal, ada tampil cara bagaimana nak tahu secara lebih terperinci untuk kaum hawa kenal jika pasangan mereka songsang. Tak dapat nak cover line lepas ni.

Ada antara netizen itu memang daripada orang gay sendiri.

 

Dorang pandai cover – Netizen

Malah ada sahaja netizen yang menceritakan bahawa dia terpaksa berkahwin atas desakan ibu bapanya. Namun dia bukan lah golongan liar, cuma mempunyai minat dengan kaum sejenis je.

Hmm, pendek kata benda ni memang sangat universal susah nak ramalkan. Tapi mungkin boleh ambil tips sikit untuk kenali mereka. Apapun, doa-doa lah minta dijauhkan.

 

Baca : “Body macam ni gayboy suka lah” – Lelaki Upload Video Tunjuk Badan Sado Dekat Perempuan Tapi Kena ‘Bash’ Balik!

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?