in

“Kan dah tak boleh masuk” – [VIDEO] Alasan Nak Ambil Kucing, Budak Lelaki Sanggup Keluar Rumah Ikut Grill Pintu

Ft Grill

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Cerita pasal kanak-kanak tidak pernah lekang diperkatakan di media sosial setiap tahun. Ada saja aksi yang pelik-pelik mereka buat sampaikan ada yang viral sampai ke negara luar.



Samalah dengan cerita kalini. Dalam perkongsian @susukemas, dia telah memuat naik video di Tiktoknya yang menunjukkan aksi seorang budak lelaki sedang masuk rumah melalui grill pintu rumahnya.

“Macam mana boleh keluar”

@susukemas

Alasannya ambil kucing 😅 Buat hal awk pipi pau

♬ bunyi asal – Home_Spa_Citot – Home_Spa_Citot

Budak lelaki tu keluar rumah untuk ambil kucing kesayangannya yang berada di luar. Tapi korang tengoklah macam mana dia masuk. Macam tak percaya, tapi dengan saiz badan yang kecil itu dia dapat keluar melalui lubang grill pintu rumahnya. Ada je akal dia…

Menurut si ibu, demi menjaga keselamatan, dia terpaksa kunci grill pintu rumah selain taknak bagi anaknya keluar. Ibunya sempat merakam detik-detik bagaimana anaknya itu keluar dan masuk rumah melalui lubang grill pintu.

“Mengarut je”

Video yang berdurasi lebih dari setengah minit itu telah mendapat lebih daripada satu juta tontonan di Tiktok. Rata-rata netizen terhibur dengan keletah anaknya yang comel itu. Ada juga netizen yang buat lawak dengan menyalahkan kucing tersebut sebab ajar budak lelaki tu keluar rumah lalu lubang grill rumah. Ada-ada je korang ni.

Komen K

Ibunya juga ada memuat naik satu lagi video budak lelaki itu panjat grill pintu rumahnya tadi. Macam-macam hal la kau dik,hahaha.

@susukemas

Jadi spiderman plk awk pg nie ya 😅 Tak sempat jerit laju awk turun ya

♬ bunyi asal – Home_Spa_Citot – Home_Spa_Citot

Bagaimanapun budak lelaki tersebut tidak mengalami sebarang kecederaan semasa keluar masuk rumah lalu lubang grill pintu itu.

Kalau kepala kau tersangkut dik, nak panggil bomba lagi satu hal.

Baca: “Aku ingat dah matikan suis” – [VIDEO]  Gelabah Nak Keluar Gadis Tak Perasan Terletak Seterika Panas Atas Laptop

Laptop E1630047573116

Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.