“Itu rahsia sedap dia” – Netizen Serik Nak Makan Papadom Kat Mamak Lepas Tengok Video Ni

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Jujurnya kedai mamak adalah spot the best untuk kita semua, makan, luah perasaan, bergelak ketawa, bersembang dan macam-macam lagi lah, pendek kata tempat paling best, kalau nak lepak.

Senang cerita kalau korang yang bujang ni nak pindah rumah, mesti akan terfikir kedai mamak yang berdekatan. Nasi kandar, roti canai, ayam goreng, roti naan dan makan dengan papadom, fuh! Memang terangkat!

Tapi bila tengok video ni terus rasa turn off nak makan kat mamak.

 

Aku ingat mamak hisap gam. Rupanya untuk rasa lebih sedap.

Aduhaii, walaupun tak pasti lokasi kejadian ni dekat mana tapi ‘kembang tekak’ jadinya bila lihat kelakuan dia ini.

Bukan lah nak merendahkan, tapi korang mesti faham mereka punya hygiene macam mana kan? Sebab tulah jadi was-was kalau dia melakukan perkara sedemikian.

Rata-rata netizen terkejut, rasa lawak bahkan ada juga yang serik nak makan papadom ni.

 

Muali hari ni tak makan papadom dah – Netizen

Hurmm, serik-serik pun serik makan papadom je tapi bukan makan mamak. Sebab memang tak boleh dinafikan yang kedak mamak is the best! Mungkin dia tak tahu kot, barangkali pekerja baru tu. 

 

Baca : Luaran dipandang hina, dlm penuh sempurna” – Mamak Suap OKU Makan Buat Netizen Tersentuh

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?