in

“Ingatkan kejung” – Lelaki Ini Main Telefon Sampai Tertidur Buat Netizen Pecah Perut

6Mimpi

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Pernah korang tidur sampai mengigau. Iye memang kita tak sedar, tapi orang sekeliling kita tahu dan dengar apa yang kita igaukan tu. Lepas tu memang kena bahan lah dengan member-member yang lain.



Kali ni admin nak share pasal seorang lelaki ni tidur. Bukan tidur biasa-biasa tau, ni tidur siap ada gaya. Gaya macam mana korang tanya? Gaya macam tengah pegang telefon. Kalau tak percaya, korang tengok video oleh @Ezzudinesa kat bawah ni.

https://twitter.com/ezzudinesa/status/1182473285226811393?s=21

Ingatkan kejung

Lain macam betul gaya tidur. Admin syak mamat tu dia tertidur waktu dia text someone kot. Cuma persoalannya, dekat mana phone dia? Yang letak tu admin rasa phone kawan dia. Misteri betul.

Screen Shot 2019 10 13 At 5.49.25 PmBiasa kita tengok kalau orang tengah berfikir tu tangan dia akan buat something kan. Boleh jadi gak teori ni. Mungkin dia tengah cari alasan tu, iyelah tengok muka dia macam gelisah semacam je kan?

Screen Shot 2019 10 13 At 5.49.55 PmYang ni boleh terima gak. Sekarang ni kan orang tengah gila main Mobile Legend, PUBG, CoD Mobile. Haish banyak betul game sekarang ni. Yang bawak sampai ke tidur tu dah kenapa. 

Screen Shot 2019 10 13 At 5.50.36 PmBoleh jadi, tapi berbalik semula kepada persoalan admin awal tadi, mana phone dia? Takkan text atas angin macam tu je. Luar biasa!

Screen Shot 2019 10 13 At 5.51.19 PmKorang tengok betul-betul dia taip number apa. Pastu pegi tikam, kalau kena jangan lupa bagi 20% dekat mamat tadi tu. 

 

Baca: “Aku tau tido je” – Ini 5 Fasa Yang Korang Lalui Sebelum Dibuai Mimpi

Screen Shot 2019 10 13 At 5.55.00 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.