in

Followers Tiktok & Instagram Gadis Ini Naik, Bapa Terus Belikan Macbook Air Baru

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Memiliki ibu bapa yang supportive merupakan impian ramai anak-anak. Jadi bersyukurlah kalau korang antara sebahagian darinya.


Biasanya, ibu bapa yang begini akan memberi kata-kata sokongan atau hadiah sekiranya anak mereka berjaya memperoleh sesuatu yang membanggakan seperti keputusan cemerlang, mendapat kerja yang bagus, menang acara dan macam-macam lagi.

Sebabnya boleh pelbagai kerana setiap orang meraikan sesuatu yang berbeza bergantung dengan nilai sesuatu itu terhadap mereka.

Seperti yang terjadi pada gadis ini, ayahnya belikan Macbook Air baru sebab followers media sosial naik!?

 

Followers IG & Tiktok naik 30K

 

Gara-gara pengikut naik mendadak, bapa remaja ini terus belikan laptop baru sebagai tanda sokongan.

Kata gadis itu, hari tersebut merupakan hari yang aneh. Pada hari yang sama, pengikut di IG dan Tiktok naik, lepastu ayahnya pula tiba-tiba ajak pergi mall.

Hari ini papaku aneh banget, ngajakin aku ke salah satu mall di Jakarta dan dia bilang dia mau beli laptop baru. Katanya gara-gara Instagram aku sama Tiktok aku yang sekarang lagi naik banget nih.”

Dia tinggal pilih je ye nak yang mana satu…

@erikaricharrdo

😭❤️ blessed Ig | erikarichardo #tiktokindonesia #PejuangLokal #InternetStabil #fypシ #fyp

♬ Celebrate the Good Times – Mason

Dalam video tersebut menunjukkan dia memilih laptop Macbook Air bewarna Rose Gold dan aksesori lain, letak di kaunter, kemudian ayahnya terus bayar. Bertuah punya budak…

 

Nak juga bapa aneh macam ni!”

Ayah, kenapa engkau berlainan…”

Melihat video tersebut, segelintir warganet pula menceritakan ‘anehnya’ keluarga mereka.

Alamak yang last tu…Takpa jumpa di syurga ya?

Video tiktok yang dikongsi oleh pengguna tiktok Indonesia @erikaricharrdo ini mendapat tanda suka lebih satu juta orang! Dan kini akaun Tiktoknya mempunyai pengikut seramai 1.5 juta!

Bakal parents dah boleh mula kumpul duit kot hihi. Apa-apa pun, hargailah ibu bapa selagi mereka masih ada.

 

Baca : “Mula-mula plan nak bakar” – [VIDEO] Diam Tak Terkata Tengok Iswara Dihancurkan, Rupanya Bos Prank Hadiahkan Perodua Aruz!

Sumber: tiktok
Sumber: tiktok
Sumber: tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.