“Elok mampos jelah bebal” – Lelaki Kena Hentam Sebab Dah ‘Make Out’ Dengan GF Tapi Persoal Pasal Dara Pula!

Pengakuan seorang lelaki dekat Twitter baru-baru ni mendapat kecaman hebat daripada ramai netizen. Mana tidaknya, lelaki yang tak didedahkan namanya ni mengaku nak sangat have sex dengan girlfriend dia tapi apa dia cakap lepas tu memang trigger ramai orang.

Katanya, dia kenal dengan seorang perempuan pastu bagitahu yang dorang ‘clean’ tak pernah bersetubuh tapi boleh pula mention pasal dia ni ‘naughty’ sikit. Eh?

At first hubungan kita orang memang clean, tak ada pun sex things, sebab I ni jenis yang naughty but dia macam tak nak and tak suka pun.”

 

Check in bilik hotel berasingan tapi…

Macam tak faham apa dia nak sampaikan tapi dia teruskan confession tu dengan cerita bagaimana mereka berdua boleh make out.

I check in hotel, bilik asing la. Malam tu I nak ambil barang dekat bilik dia lepas tu I masuk lah kan. Tak tahu macam mana kita orang ter make out.”

Gambar hiasan

 

Ketagih, nak have sex dengan girlfriend

Esoknya, girlfriend dia cakap menyesal gila dengan apa yang dah berlaku malam tu dan dia tak taknak ulangi perbuatan tu lagi. Tapi lelaki ni mengaku dia jadi ketagih dan nak have sex dengan girlfriend tapi alasan diberi tu agak bodoh.

I addicted sangat. Girlfriend I ni nak elak from sex but I cakap dengan dia I tak boleh sebab this thing make me love her.”

WTH?!!!

 

Nak have sex tapi kalau girlfriend dah tak virgin, tak boleh terima

Plot twist, akhirnya girlfriend dia dah mula rasa selesa untuk bersembang pasal benda ni (seks) tapi dalam pada dia stress girlfriend dia taknak have sex tadi tu, boleh pula dia persoal pasal dara?

Dia kata dia tak kisah kalau dia yang pertama have sex dengan perempuan tu tapi kalau girlfriend dia memang dah tak ada dara dia susah nak terima.

Gambar hiasan

Boleh bagitahu macam mana nak tahu seseorang perempuan tu pernah disentuh atau tak ye? Sebab I okay tau if I am the first one sebab I bertanggungjawab. If I dapat tahu yang I am not the first rasanya susah nak terima. Bagi saya semangat please. Thanks.”

 

“Mengaku jela kau tu f*ckboy.”

Nak gf virgin tapi nak have sex dengan gf. Bangang gila mengaku jela kau tu f*ckboy elok mampus jela bebal.”

Sumber: Twitter

 

Kau nak rosakkan perempuan tu tapi boleh pula nak question adakah kau yang pertama meniduri dia?

Baca: “Bodoh, siapa suruh tak pakai kondom?” – Lelaki Bawak 2 Kawan Belasah GF Mengandung Sebab Tak Nak “Bertanggungjawab”

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!