in

“Dik you jumpa ka budak Cina bergaun tu?” – Lelaki Kongsi Pengalaman Seram Di Kondominium Setapak Ria Semasa Baiki Lif

Fck Scary

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dah lama tak dengar cerita hantu? Muehehe… Hari ini admin nak kongsikan sebuah kisah dari Twitter yang diceritakan oleh Bro @ApitKumiko mengenai pengalamannya sebagai lift contractor di sebuah kondominium ni.



Siapa tinggal di Setapak Ria Condominium? Well brace yourself sebab kisah hantu ni boleh tahan seram jugak! Baca waktu pagi kalau korang sejenis penakut ye.

 

“Masa sampai je depan pintu gerbang, aku rasa macam ada yang tak kena sebab meremang tetiba bulu roma” 

Menurut pencerita ni, semuanya bermula apabila dia ditugaskan menaiktaraf sebuah lif di Kondominium Setapak Ria yang mana tempat ni sering dimomokkan kononnya pernah jadi kubur lama sebelum diratakan dan didirikan kondo. 

Lol

Kkk 1
sumber: twitter

 

“Aku terjah bilik controller and motor lift. Gais, bersepah bersawang macam rumah hantu gais!” 

Lifttt
sumber: twitter

 

Hantu menyamar jadi clone kawan sendiri?

Kawan1

Kawan2

Clone 4
sumber: twitter

 

Budak main guli di tingkat 20 tapi… tingkat 20 tak ada orang duduk! 

Budak Main Guli
sumber: twitter

 

Yang ni creepy sikit… ada ‘budak comel’ datang teman! 

Comel

Mampos
sumber: twitter

 

“Adik you jumpa ka budak cina perempuan bergaun tu?” 

Sudah Mati
sumber: twitter

Haih scary betullah pengalaman abang ni! Apa-apapun admin macam tersentuh sikit kat part budak kecil tu. Sedih pulak walaupun scary. 

Baca: “Please jangan merangkak bawah katil aku” – Ramai Seram Lihat Gambar Neelofa Ala The Conjuring Ini!

Neelofa

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.