in

“Dia tanya SAIZ BRA” – Individu Dedahkan PU Abu Gila Seks Suka Kikis Duit Perempuan?

Nasib baik admin cepat-cepat lap, kalau tak habis teh tumpah ni terkena laptop admin. Sejak-sejak kes PU Abu ceraikan isteri dia, sini sana orang spill tea pasal ‘perangai sebenar’ dia. Sejauh mana kebenarannya kita tak tahulah kan.

Baru-baru ni, admin scroll Twitter, ada seorang individu spill tea pasal perangai PU Abu yang dikatakan tak pernah berubah sejak empat tahun dulu.

Menurut individu ini, PU Abu pernah bercinta dengan junior sama-sama tempat belajar dulu. So dia cakap PU Abu  memang seorang penunggang agama. Imej je nampak Islamik tapi sebenarnya gila seks? Ish berani betul dia buat statement macam tu.

Lepastu suka tanya soalan-soalan yang tak senonoh…

Tak tahulah sejauh mana kebenaran cerita individu ini. Kalau betul, memang tak sesuailah nak bawa imej agama. Wallahualam.

Tapi, kalau boleh janganlah sebab seorang individu buat hal, semua orang beragama nak dipersalahkan. Ye dok?

Baca: “Betul menyesal ke atau sebab kantoi?” – PU Abu Kena Hentam Kaw Kaw Lepas Minta Maaf Sebab…