in

“Dia ada otak kotor tak malu pulak?” – Nabila Razali ‘Ditegur’ Netizen Sebab Pakai Baju Jarang Tapi…

Collage 51

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Baru-baru ini, bekas peserta Akademi Fantasia, Nabila Razali ada memuatnaik satu gambar di Instagram yang menjadi buah mulut netizen.



Gambar yang dimuatnaik ini menunjukkan Nabila sedang menghiburkan penonton di salah sebuah acara nyanyian mungkin? Admin kurang pasti. Tapi, apa yang menjadi isu adalah baju yang dipilih oleh Nabila untuk pakai ke acara ini.

Macam yang korang boleh tengok kat bawah ni, Nabila memilih untuk mengenakan baju jarang berwarna putih beserta inner berwarna nude dipadankan dengan seluar jeans dan tudung berwarna hitam.

https://www.instagram.com/p/B0AYDt_FqN0/

“Kami yang laki ni boleh nampak benda lain”

Namun pilihan bajunya ini telah mengundang kecaman netizen yang rata-ratanya tak selesa dengan pemilihan pakaian Nabila Razali ini.

Screenshot 2019 07 24 At 4.13.12 Pm

Screenshot 2019 07 24 At 4.12.36 Pm Screenshot 2019 07 24 At 4.12.57 Pm  Screenshot 2019 07 24 At 4.13.27 Pm Screenshot 2019 07 24 At 4.13.46 Pm Screenshot 2019 07 24 At 4.14.05 Pm

“Dia ada otak kotor tak malu pulak?”

Di Twitter lain pula ceritanya, dorang mempersoalkan kenapa lelaki-lelaki ni selambe je nak tegur pasal pakaian perempuan.

Screenshot 2019 07 24 At 4.23.48 Pm Screenshot 2019 07 24 At 4.24.33 Pm 1 Screenshot 2019 07 24 At 4.24.57 Pm 1 Screenshot 2019 07 24 At 4.25.34 Pm Screenshot 2019 07 24 At 4.25.56 Pm

Tapi, ada jugak yang rasa teguran lelaki ni ada betulnya…

Screenshot 2019 07 24 At 4.29.55 Pm Screenshot 2019 07 24 At 4.30.08 Pm Screenshot 2019 07 24 At 4.30.22 Pm

Haih, dah tak yah gaduh-gaduhlah…

 

Baca: Gara-gara ‘Belanja’ Pose Mendada Depan Pizza, IG Nabila Razali Diserang Komen Nakal Lelaki

Screenshot 2019 07 24 At 4.32.47 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.