Gara-gara ‘Belanja’ Pose Mendada Depan Pizza, IG Nabila Razali Diserang Komen Nakal Lelaki

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Siapa tiada instagram kat sini? Admin percaya 88.8% korang mesti ada instagram kan.

Yelah kat sana korang boleh share foto atau pun video yang korang rasa menarik selain untuk mendapat like serta komen daripada followers.

Tapi tak semua perkara kita boleh post, takut nanti ada menimbulkan fitnah atau salah faham kan?

Foto Nabila Razali ‘belanja’ depan Pizza..

Semalam, penyanyi yang popular dengan lagu Pematah Hati, Nabila Razali menjadi perhatian di media sosial selepas memuat naik sekeping foto bersama sekeping pizza..aikk bergambar dengan pizza je pun.

Namun apa yang membuatkan gadis cumi-cumi yang mesra dipanggil Bella itu menjadi tumpuan bukan disebabkan pizza tersebut sebaliknya pose Bella yang dikatakan mendada dalam gambar tersebut.

Sumber : Instagram Nabila Razali

Melihat kepada gambar itu, Bella kelihatan serius dengan badannya dilentikkan ke hadapan, malah tudung yang dipakainya agak singkat sehingga mendedahkan bahagian dadanya..oppsss!

So gara-gara gambar tersebut, IG Bella dibanjiri dengan komen-komen nakal malah ada yang berbaur 18SX.

Jujur nya aku suka….

Nak ambil hati u…

Nak tengok akak jea…..

Nak hati awak…boleh ke idokk?

Sumber : Instagram Nabila Razali

Amboi-amboi kemain korang eh, ade hati nak ngorat buah hati admin…kihkihkih

Baca : Penjaga Gol Thailand, Chatchai Budprom Private kan Instagram Lepas Kena Troll Dengan Fans Malaysia

 

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.