in

“Dah bantu, kena cekup” – Ini Penjelasan Yassin Senario Lepas Kena Tangkap Beberapa Bulan Lepas

12Yasin

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Beberapa bulan lepas, kecoh dengan penahanan seorang pelawak tanah air, Yassin dari Kumpulan Senario. Dituduh terlibat dalam pergaduhan dan penggunaan dadah, selepas dibebaskan dan berdiam diri, Yassin tampil untuk bagi penjelasan dan bersihkan nama kepada umum.Klik SINI untuk menonton video penjelasan Yassin Senario. Screen Shot 2019 09 01 At 2.03.12 Pm

Dah bantu, kena cekup pulak

Saya teraniaya”

Itulah kata-kata Yassin di hadapan Hakim sewaktu di mahkamah. Kenyataannya itu juga disokong oleh suspek yang lain dan kemudiannya Yassin dibebaskan tanpa sebarang pertuduhan.

Screen Shot 2019 09 01 At 1.43.36 PmBetul, sepatutnya polis tu kena minta maaf. Bersihkan balik nama Yasin. Mungkin dulu dia memang amik barang, sekarang dia dah clean. Tak pasal-pasal jadi mangsa keadaan

Screen Shot 2019 09 01 At 1.43.00 PmTerima kasih Melodi tolong bersihkan nama Yassin. Kalau tak sampai ke sudah orang masih label dia Mat Dadah.

Kepada korang yang tuduh Yassin sebelum ni, diharapkan korang minta maaf secara terbuka. Tak elok main tuduh-tuduh tanpa tahu cerita sebenar. Kesian dekat dia jadi mangsa keadaan. 

 

Baca: Throwback: 10 Filem Senario Buat Kita Tak Kering Gusi Dulu-dulu

Screen Shot 2019 09 01 At 2.00.40 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.