Comel? Gelagat Kembar Pemain Malaysia Jadi Perhatian Netizen

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Comel? Gelagat Kembar Pemain Malaysia Jadi Perhatian Netizen

 
 
00:00 /
 
1X

Admin rasa tentu semua rakyat Malaysia still dalam mood final bola semalam. Walaupun Malaysia tewas dengan Vietnam 1-0, admin salute dengan pemain dan penyokong-penyokong Malaysia. Ramai juga admin tengok yang sanggup terbang ke Vietnam semalam untuk menyaksikan perlawan bola secara live. Power la korang!

Semalam viral di Twitter seorang netizen memuat naik tweet tentang kecomelan gelagat pemain kembar dari Malaysia, Aidil dan Zaquan semasa sesi latihan. Comel ke? Hehehe.

Sumber: Twitter

Tuang air masa tengah tidur

Video ig story yang dimuat naik oleh Zaquan yang sedang mengenakan kembarnya Aidil yang sedang tidur betul-betul mencuri perhatian netizen. Terkejut juga admin dituangnya air dekat Aidil masa tidur sebab nak kejut suruh bangun training. Hahaha! 

Reaksi muka Aidil pun blur baru bangun tidur seakan-akan tak tahu apa yang terjadi. Aduhai Aidil…


Sumber: Twitter

Aidil garang

Oh rupanya ada netizen yang pernah tengok Aidil marah Zaquan, garang juga Aidil ni ye. Takpa dalam adik beradik mesti ada yag garang, ada yang perangai pelik, semua ada perangai masing-masing. Korang mesti pernah bergurau dengan adik beradik korang macam tu kan?

Netizen kagum dengan Zaquan dan Aidil

Netizen kagum dengan keakraban dua pemain Malaysia, Aidil dan Zaquan. Dah la kembar, dua-dua bina kerjaya sebagai pemain bola dan mengharumkan nama negara dalam dunia sukan bola sepak ni.


Sumber: Twitter


Sumber: Twitter

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat dua pemain ni. Admin tengok ramai yang komen ‘comel’ je ni. Amboi korang…

Apa pun admin nak ucapkan tahniah kepada team bola sepak Malaysia diatas kejayaan dan kesungguhan mereka bermain semalam. Well done Malaysia!

Baca: “Dia kumpul dari bulan puasa…” – Lelaki Bagi Tiket Bola Free Dekat Pelajar Asrama Sebab Duit Dikumpul Lesap Kena Curi

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fadilah Ismail

Seorang yang ‘Ambivert’ dan terlebih Ektrovert.