in

“Buat ape bang?” – [VIDEO] Lelaki Tumpang Tengok Cermin, Terus Malu Bila Tuan Kereta Buka Cermin

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa dekat sini yang bila nampak cermin, akan auto betulkan rambut atau godek muka. Haa yang lelaki tu jangan nak menipu tak buat eh!


Seperti kisah kali ini yang berlaku di Indonesia, apabila seorang lelaki yang malu ditegur selepas khusyuk tengok cermin.

 

Siap gosok hidung

Baru-baru ini telah tular video seorang lelaki yang sedang khusyuk tengok cermin di sebuah kereta tapi dia tak perasan yang pemiliknya ada di dalam kereta tersebut.

Bila ditegur, lelaki tersebut terus tersipu malu kerana dia tak sangka ada orang di dalam kereta tersebut.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 600k views di TikTok sehingga kini.

@lala_shl0818

udah lah numpang bekaca di maki pulak lalgi 😡 untung ganteng. 😂

♬ original sound – user9170691764313 – Lala_SHL18

“Untung handsome, kalau aku dah kena siram kopi”

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang terhibur melihat kejadian tersebut. Selain ada yang turut bergurau, jika dirinya yang buat macam tu mesti dah kena siram dengan kopi.

 

Siapa yang pernah kena macam ni? Baik mengaku haaa

Sumber : TikTok

 

Baca : [VIDEO] Tular Lelaki Berang Pecahkan Cermin Kereta Dengan Helmet, Polis Dakwa Mungkin Ada Masalah Mental

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.